in

Η Πραγματική Διαφορά Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών

Το ημερολόγιο της:
“Σήμερα παρατήρησα ότι ο άντρας μου συμπεριφερόταν παράξενα. Είχαμε κάνει κράτηση στο αγαπημένο μας εστιατόριο και είχαμε πει να βρεθούμε εκεί το βράδυ.”

“Πήγα για ψώνια με τα κορίτσια και έφτασα στο εστιατόριο λίγο αργοπορημένη, λάθος μου. Εκείνος μιλούσε λιγότερο από ότι συνήθως και παρατήρησα ότι κάτι τον απασχολούσε. Αρχικά σκέφτηκα ότι τον είχε ενοχλήσει το ότι άργησα, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν πολύ πιο βαθύ. Του πρότεινα να πάμε σε ένα μέρος με λιγότερο κόσμο για να μιλήσουμε. Πήγαμε σε ένα μικρό καφέ, τον κοίταξα στα μάτια και ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημα. Φαινόταν να αγνοεί τα συναισθήματα μου και είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Συνέχισα να τον ρωτάω αν είχα κάνει κάτι που τον απογοήτευσε, αλλά μου έλεγε συνεχώς ότι δεν ήταν αναστατωμένος και ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχώ.”

“Στο δρόμο για το σπίτι του είπα “Σ’αγαπώ”. Μου χαμογέλασε και συνέχισε να οδηγεί συγκεντρωμένος. Δεν μπορώ να εξηγήσω όλη αυτή την συμπεριφορά. Γιατί, γιατί δεν μου είπε ότι κι εκείνος μ’αγαπάει; Φτάσαμε σπίτι ασφαλείς, αλλά εγώ ήμουν συντετριμμένη. Παρατήρησα ότι προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις και συμπεριφερόταν λες και δεν υπήρχα καν. Καθόταν εκεί και έβλεπε την αγαπημένη του εκπομπή. Είπα “Καληνύχτα” και πήγα για ύπνο.”

“Μετά από 15 περίπου λεπτά μπήκε στο δωμάτιο μας και ξάπλωσε κάτω από την κουβέρτα. Μετά από λίγο τον πήρε ο ύπνος. Όσο για μένα… δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί προσπαθούσα να σκεφτώ τι συμβαίνει με τον άντρα μου. Νιώθω ότι τον χάνω. Ο γάμος μου μάλλον έχει τελειώσει… Και όλη μου η ζωή καταρρέει…”

Το ημερολόγιο του:
“Σήμερα δεν έπαιρνε μπρος η μηχανή μου. Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μηχανή, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς. Μάλλον πρέπει να την πάω στο συνεργείο…”

Credit: brightside.me

Φόνος 14χρονου: Σκότωσε αλλά θέλει να επιστρέψει στο σχολείο

Χαμός στο Twitter με το παραμορφωμένο πρόσωπο της Μεγκ Ράιαν