Ένα ενοχλητικό βίντεο δείχνει ένα τρελαμένο pit bull να επιτίθεται σε ένα μικροσκοπικό beagle, ενώ η ιδιοκτήτης του φωνάζει για βοήθεια αφού μπλέχτηκε και εκείνη στον καβγά.
Ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο, Raphael Fortin, είχε βγει με την κοπέλα του και είχε πάει στη Βοστόνη για μία συναυλία των Coldplay όταν άκουσαν φωνές και κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Το pit bull έχει βγει εκτός ελέγχου και έχει χτυπήσει πολύ άσχημα το beagle.

Η ιδιοκτήτριά του που προσπάθησε να το σώσει έφυγε ματωμένη και μελανιασμένη από εκεί. Το pit bull κατάφερε να δαγκώσει στο λαιμό τον μικρό σκύλο και είναι τυχερό που δεν έχασε τη ζωή του εκεί.Λέγεται πως ο ιδιοκτήτης του pit bull δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και έτσι ο σκύλος του προσπάθησε να τον υπερασπιστεί και επιτέθηκε στον μικρότερο σκύλο, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως.

Το μαζεμένο πλήθος προσπάθησε να παλέψει με τον εξαγριωμένο σκύλο και τελικά τα 2 σκυλιά χωρίστηκαν μετά από λίγο και στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

dailymail.co.uk
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...