in

Η φουρνάρισσα που δεν καίει ψωμιά αλλά όλη τη Θεσσαλονίκη! [Εικόνες]

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μπείτε μέσα σε ένα φούρνο και να εντυπωσιαστείτε απο την Φουρνάρισσά; Φαντάζομαι ελάχιστες. Όμως μέσα απο αυτό εδώ το blog έχουμε αναδείξει μια δυο περιπτώσεις κοριτσιών τόσο στην Αθήνα αλλά και αλλού που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε τα πολυδιαφημισμένα μοντελο-πρότυπα των περιοδικών και των εφημερίδων.

Κι επειδή έχω μοιραστεί πολλές φορές μαζί σας ιστορίες παιδιών της διπλανής πόρτας που κάτι έχουν να μας πούν είπα σήμερα ν΄ασχοληθώ με το συγκεκριμένο κορίτσι. Μια γυναίκα που γεννήθηκε στην ακριτική Ορεστιάδα, αλλα ζει και εργαζεται στην Θεσσαλονίκη.

Η Βιβή Μάντη είναι 27 ετών και ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο επαγγελματικό μακιγιάζ έχει επιλέξει να ψήνει ψωμιά. Ναι. Όπως το διαβάσατε. Δεν ανήκει στα κοριτσάκια εκείνα που ψάχνουν «εύκολες δουλειές» για να κάνουν «ζωάρα». Έχει αξιοπρέπεια και δεν φοβάται να τσαλακώσει την πανέμρφη εικόνα της κάθε πρωϊ στις 04.00 προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες της στο κέντρο της πόλης, επι της οδού Δελφών. Φοράει την ποδιά της και λειτουργεί άψογα σε ένα πολύ απαιτητικό και κουραστικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Βεβαίως δεν παύει να είναι και μια γυναίκα της εποχής της. Ακολουθεί την μόδα, έχει μανία με τα τατουάζ και προσέχει πολύ την εμφάνισή της.

Γνωρίστε την… αξίζει

fournarissa-6 fournarissa-1 fournarissa-2 fournarissa-3 fournarissa-4 fournarissa-5

Πηγές: nassos blog, newsone

Ανέκδοτο: Ένας τύπος βλέπει στο Δρόμο μια Γκόμενα με τα τελειότερα… ΣTHθη στο κόσμο.

Βάσω Λασκαράκη: Έχω κυτταρίτιδα, έχω χαλάρωση και έχω ανοίξει…