Η Φύση Τελειώνει Τον Κορωνοϊο: Αυτή Είναι Η Πρόβλεψη Που Μας Έκανε Να Χαμογελάσουμε!

Οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις στις θερμοκρασίες μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μην επαληθεύονται, έχουν όμως κατά καιρούς στο παρελθόν επιβεβαιωθεί και χρησιμεύσει στην προετοιμασία κατά κύριο λόγο σε αγροτικά ζητήματα. Αυτήν την περίοδο όμως το πιο σημαντικό ζήτημα σε παγκόσμια κλίμακα είναι η πανδημία και στην Ελλάδα οι θερμοκρασίες την περίοδο του καλοκαιριού είναι κρισιμότατες.

Οι περυσινές μακροπρόθεσμες προβλέψεις που έγιναν από αρχές Μαΐου για όλο το καλοκαίρι που θα ακολουθούσε έπεσαν μέσα σε μεγάλο βαθμό, αφού και οι βοριάδες και το ψυχρό καλοκαίρι που είχαν προβλεφθεί διήρκεσαν για ένα τουλάχιστον δίμηνο.

Φέτος οι προβλέψεις για το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές για το θέμα εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το Weather Met Office το καλοκαίρι του 2020 προβλέπεται ένα από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών σε όλη την Ευρώπη, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση.

Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων από στατιστικές παρατηρήσεις τα τελευταία χρόνια βλέπουν διαρκώς τις μέσες θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, με το 2016 να είναι η χρονιά με το πιο θερμό καλοκαίρι, λόγω και του φαινομένου El Niño.

Αν οι προβλέψεις γι’ αυτό το καλοκαίρι επαληθευτούν η πανδημία του κορωνοϊού θα δεχτεί ένα μεγάλο χτύπημα. Οι καύσωνες μπορεί να λειτουργούν ανασταλτικά στην παραγωγικότητα των πολιτών αλλά με την πανδημία να βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της παγκόσμιας κοινότητας, οι καύσωνες θα λειτουργήσουν ευεργετικά.

fanpage.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλη η ιστορία της ροκ μέσα σε ένα βίντεο 14 λεπτών.

Ένα οπτικοακουστικό ταξίδι στο χρόνο, 348 θρύλοι της ροκ, 84 κιθαρίστες , 64 τραγούδια, αφηγούνται την μουσική που άλλαξε το κόσμο. Ο Έλβις δίνει τον...

Ένα γρήγορο κόλπο για να φτιάχνετε μόνοι σας φρέσκια σάλτσα ντομάτας

Πολλοί δεν το κατέχουν με τη μαγειρική, έτσι κάθε φορά που θέλουν να φτιάξουν κάτι καταφεύγουν στα έτοιμα και στα τυποποιημένα. Πάρτε για παράδειγμα...

Τυλίγει ζυμάρι γύρω από το αλουμινόχαρτο, σε σχήμα κώνου όταν όμως τελείωσε; Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που...
close