Η NASA «έπιασε» σήματα από κατοίκους στην Κούφια Γη

Άρθρο που χαρακτηρίστηκε ως επιστημονικής φαντασίας, όμως, κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι η θεωρία της Κούφιας Γης, μία πραγματικότητα; Μήπως ζουν εκεί κάτω βαθιά κάπου στο κέντρο της, νοήμονα πλάσματα; Έχουν την τεχνολογία να επικοινωνούν μαζί μας; Και… τι είδους μηνύματα μπορεί να μας στέλνουν; Ας δούμε πρώτα τι αναφέρεται και κατά πόσο μπορεί να ισχύει.

Η NASA φαίνεται πως έλαβε ή και εξακολουθεί να λαμβάνει μυστηριώδεις εκπομπές οι οποίες προέρχονται εκατοντάδες μίλια κάτω από την επιφάνεια. Εμπειρογνώμονες λένε ότι τα σήματα αυτά αποστέλλονται από κάποια έξυπνη και εξαιρετικά προηγμένη μορφή ζωής…

“Είναι σαφές ότι κάποιος ή κάτι επικοινωνεί μαζί μας,” φέρεται πως είπε κάποιος σε υψηλή θέση της NASA, ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

“Όποιος είναι (αυτός που στέλνει τα σήματα) έχει την τεχνολογία για να τα αποστείλει προς την επιφάνεια διαμέσου εκατοντάδων μιλίων του εδάφους και των πετρωμάτων”, συμπλήρωσε.

Οι επιστήμονες ανίχνευσαν για πρώτη φορά τα συγκεκριμένα σήματα με τη βοήθεια των εξελιγμένων δορυφόρων. Από τότε αυτά δεν έχουν μία τακτική σειρά, αλλά εντοπίζονται και λαμβάνονται κατά διαστήματα, είπε η ανώνυμη πηγή.

Εξήγησε επίσης ότι οι μεταδόσεις είναι υπό τη μορφή ενός πολύπλοκου μαθηματικού κώδικα. Το γεγονός αυτό πείθει τους επιστήμονες ότι ο αποστολέας τους, είναι ένα ον ή όντα μιας αποικίας που η νοημοσύνη τους ξεπερνά κατά πολύ την δική μας.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης της NASA, δήλωσε πως οι επστήμονες είχαν μία δυσκολία στην αποκωδικοποίηση των “εσωγήινων” μηνυμάτων, ωστόσο αρνήθηκε σθεναρά να αποκαλύψει το περιεχόμενό τους.

Δεν θα έλεγα ότι αυτές οι μεταδόσεις έχουν εχθρική φύση, αλλά το περιεχόμενό τους θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή ανησυχίας και διαμάχης», είπε.

ΝΑΣΑ πιάνει σήματα από το εσωτερικό της Γης
«Επειδή πολλά εξαρτώνται από την ερμηνεία των μηνυμάτων, νομίζω ότι είναι σοφό να αφήσουμε τους ειδικούς να παλεύουν με αυτά πριν από την αποδέσμευση κάθε πληροφορίας η οποία ενδεχομένως θα μπορούσε άσκοπα να σημάνει συναγερμού στο ευρύτερο κοινό.”

Παράλληλα επισημαίνει πως οι επιστήμονες αδυνατούν να προσδιορίσουν την ακριβή τοποθεσία του υπόγειου πολιτισμού και ότι επιπλέον δεν έχουν την τεχνολογία για να ανταποκριθούν στα μηνύματα των όντων.

“Όποιοι και αν είναι, προφανώς γνωρίζουν πολύ περισσότερα για εμάς από ό, τι γνωρίζουμε εμείς γι΄αυτούς», είπε. “Έχουν βρει έναν τρόπο να επικοινωνούν μαζί μας σε σχετικά τακτική βάση, αλλά εμείς δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα πώς να επικοινωνήσουμε μαζί τους.”

“Από τις μεταδόσεις τους φαίνεται να γίνεται σαφές πως έχουν πλήρη εικόνα και κατανόηση της ζωής επάνω στη Γη, ενώ εμείς δεν έχουμε καμία για το πώς ευφυής ζωή θα μπορούσε να σχηματιστεί και να επιβιώσει εκεί κάτω, χωρίς το φως του ήλιου ή του οξυγόνου.”

Ο μυστικός πληροφοριοδότης της NASA σημείωσε πως οι επιστήμονες συμφωνούν ότι αυτή είναι η εντυπωσιακότερη και σημαντικότερη ανακάλυψη του αιώνα. “Είχαμε την εντύπωση ότι το διάστημα ήταν το τελευταίο σύνορο (της ανθρωπότητας), αλλά τώρα συνειδητοποιούμε ότι το εσωτερικό του πλανήτη μας είναι παντελώς ανεξερεύνητο, γεγονός που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικό για το μέλλον μας.”

Αν όλες αυτές οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε γίνεται σαφές πως όλες σύγχρονες θεωρίες της Κούφιας Γης, σε συνδυασμό με μυθολογίες αρχαίων λαών που αναφέρονται σε υπόγειους πολιτισμούς που ζουν ελεύθερα ή φυλακίστηκαν να ζουν κάτω από την Γη, αποκτούν μία άλλη διάσταση…

Άραγε πόση αλήθεια μπορεί να υπάρχει σε όλα τα παραπάνω; Ας κρατούμε και μία επιφύλαξη καθώς όλο αυτό φαίνεται να προέρχεται από την καναδική εφημερίδα «Weekly World News» στις 14/4/1995, όπου η αντίστοιχη σύγχρονη ηλεκτρονική έκδοση, έχει σατυρικό χαρακτήρα και φαίνεται να παράγει “πιασάρικες” φανταστικές ιστορίες.

diadrastika.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ 12 υγιεινές τροφές που ΔΕΝ ήξερες ότι σε παχαίνουν!

Μπορεί να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, όμως κάποιες υγιεινές τροφές αποτελούν θερμιδικές «βόμβες» που απειλούν τη σιλουέτα...

Δεν θα ξαναμισήσετε καμιά φωτογραφία σας! 7 τρικ που χρησιμοποιούν οι διάσημοι που θα σας βοηθήσουν να βγαίνετε πιο ωραίες φωτογραφίες!

Πόσες φορές έχετε δει μια φωτογραφία σας που έχει αποθανατίσει όλες τις ατέλειες σας σε μεγενθυντικό φακό? Οι περισσότεροι άνθρωποι ενώ έχουν φωτογένεια δεν...

ΠΡOΣOΧH:Τo τρώτε κάθε μέρα και αυξάνει την ΚAΤAΘΛIΨH σας χωρiς να τo ξέρετε

Μπoρεiτε να μαντέψετε; Νέα έρευνα πoυ δημoσιεύεται στην επιστημoνική επιθεώρηση American Journal of Clinical Nutrition δεiχνει oτι oι επεξεργασμένoι υδατάνθρακες πρoκαλoύν μια oρμoνική αντiδραση στo...
close