Μια 27χρονη σήμερα κοπέλα από την Αλαμπάμα με την πρώτη διάγνωση καρκίνου του δέρματος να της έχει γίνει στα 21, μεταφέρει ένα πολύ δυνατό μήνυμα κατά του τεχνητού μαυρίσματος και της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, μέσα από μια selfie.

Η 27χρονη νοσηλεύτρια, Tawny Willoughby από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ διαγνώσθηκε με καρκίνο του δέρματος στην ηλικία των 21 χρονών μετά από υπερβολικά σολάριουμ. Ανεβάζοντας η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με εμφανή τα σημάδια της ασθένειας, στόχο της είναι να μας πείσει να μαυρίζουμε με ασφάλεια.Όντας διαγνωσμένη έξι φορές με διάφορα είδη καρκινώματος στο δέρμα, αναφέρει μαζί με τη δημοσίευση της σοκαριστικής εικόνας, ότι οι επισκέψεις της στον δερματολόγο γίνονται υποχρεωτικά κάθε έξι με δώδεκα μήνες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας που έκανε η Tawny, και δημοσιεύτηκε με σκοπό να προειδοποιήσει το κοινό για τους κινδύνους των «κρεβατιών μαυρίσματος».

Η φωτογραφία που ανέβασε τον Απρίλιο η Tawny Willoughby:

karkinos dermatos 1
If anyone needs a little motivation to not lay in the tanning bed and sun here ya go! This is what skin cancer treatment… Posted by Tawny Willoughby on Saturday, 25 April 2015

Η συγκεκριμένη εικόνα κοινοποιήθηκε πάνω από 50000 φορές με πολλούς χρήστες να της δίνουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και δράση της. Ωστόσο, παρά τις αμέτρητες κοινοποιήσεις της φωτογραφίας, κάποιος χρήστης του Facebook της έκανε αναφορά για τη «βιαιότητά» της. Το αποτέλεσμα ήταν πως παρά τα παράπονα του χρήστη, η εικόνα τελικά δεν αφαιρέθηκε.

karkinos dermatos 22
Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...