in

«Θέε μου, πώς ήμουν έτσι;;» – Οι φωτογραφίες του παρελθόντος που θα’ θελαν να κάψουν οι celebrities !!!

Αναμφισβήτητα όλες τους είναι όμορφες και λαμπερές, ενώ αποδεικνύουν πως ο χρόνος μόνο υπέρ τους λειτουργεί. Με το δικό τους μοναδικό στυλ έχουν καταφέρει εκτός από τα αρσενικά να γοητεύουν και τους φωτογράφους που ανυπομονούν να τις αιχμαλωτίσουν σε ένα τους καρέ. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός στάθηκε ιδιαίτερα σκληρός μαζί τους, χαρίζοντας λήψεις που μόνο κολακευτικές δεν είναι.

Ελένη Μενεγάκη

Καταχωνιασμένες θέλει η παρουσιάστρια να μείνουν οι φωτογραφίες εκείνες που δεν αντιπροσωπεύουν τον τίτλο της “βασίλισσας της τηλεόρασης”. Πριν γίνει η απόλυτη ξανθιά, η Ελένη είχε τα μαλλιά της αφάνα και σε καστανές αποχρώσεις που η αλήθεια είναι δεν την κολάκευαν και τόσο. Όπως μάλιστα έχει παραδεχτεί και η ίδια, εκείνη την περίοδο συνήθιζε να μακιγιάρεται έντονα, ενώ επέλεγε ρούχα σε φαρδιές και άχαρες γραμμές. Σήμερα η Ελένη, δίχως καμιά αμφιβολία, αποδεικνύει πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος της, αφού είναι πιο όμορφη από ποτέ.

1

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αγνώριστη ήταν η παρουσιάστρια στα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, αφού το χαμογελαστό κορίτσι που πόζαρε στους φωτογράφους πριν από μία δεκαετία, δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το “YES!”, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Σταματίνας ήταν πιο έντονα, με τις κακές γλώσσες να υποστηρίζουν πως έχει εμπιστευτεί το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού πάνω από μία φορά. Το σίγουρο είναι πως σε όποια μέθοδο και αν έχει καταφύγει η παρουσιάστρια το αποτέλεσμα τη δικαιώνει και μάλιστα με το παραπάνω.

2

Κατερίνα Ζαρίφη

Μπορεί να μη διστάζει κατά καιρούς να τσαλακώσει την εικόνα της μπροστά στην κάμερα, έχει όμως και εκείνη μερικά ενσταντανέ που θα ήθελε να εξαφανίσει. Χωρίς να γνωρίζει πως ο φωτογραφικός φακός δεν ξεχνά τίποτα στο πέρασμα του χρόνου, η Κατερίνα στο παρελθόν δεν έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμφάνισή της. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες επέλεγε ρούχα που τόνιζαν τις ατέλειές της, ενώ δεν αφιέρωνε περισσότερο από πέντε λεπτά στο μακιγιάζ και στα μαλλιά της. Πλέον όλα αυτά έχουν αλλάξει, φροντίζοντας να ανανεώνει διαρκώς την εικόνα της και έχοντας χάσει για χάρη του καλού της Γιάννη Στρουμπούλη, γύρω στα 23 κιλά.

3

Γωγώ Μαστροκώστα

Ποιος θα το φανταζόταν πως η γυναίκα που αποτελεί την απόλυτη ανδρική φαντασίωση, θα είχε αδικηθεί παλαιότερα από τα φωτογραφικά κλικ. Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα της πρώην γυμνάστριας πριν από 12 περίπου χρόνια, αφού τα εκκεντρικά outfits που επέλεγε και το υπερβολικό μακιγιάζ αφαιρούσαν σημαντικό μέρος της γοητείας της. Πλέον η ίδια ποζάρει με άνεση στους φωτογράφους, καθώς έχει βρει το στυλ που της ταιριάζει γάντι.

4

Ζέτα Μακρυπούλια

Τι και αν σήμερα προκαλεί… εγκεφαλικά με την εκτυφλωτική ομορφιά της, στο παρελθόν η εικόνα της δεν ήταν τόσο λαμπερή. Στην αρχή της καριέρας της, η Ζέτα επέλεγε μακιγιάζ που δεν αναδείκνυε τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά της, ενώ τα ρούχα της, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, της πρόσθεταν χρόνια. Μετά το χωρισμό της από τον Αντώνη Ρέμο η παρουσιάστρια και ηθοποιός άκουσε προσεκτικά τις συμβουλές των ειδικών και πλέον αποτελεί σωστό fashion icon.

5

Μαρία Ηλιάκη

Μόνο καλός δεν ήταν πριν από μερικά χρόνια ο φωτογραφικός φακός μαζί της, καθώς όπως έχει παραδεχτεί η εικόνα της δεν την απασχολούσε ιδιαίτερα. “Γενικώς, δεν αγαπούσα το σώμα μου, δεν μου άρεσε να με βλέπω στον καθρέφτη. Και ελαφρώς ζήλευα τις άλλες παρουσιάστριες της τηλεόρασης που φορούσαν ό,τι ήθελαν”. Πλέον η Μαρία αποτελεί μια από τις πιο στυλάτες τηλεοπτικές περσόνες, παραδίδοντας μαθήματα φινέτσας και κομψότητας στις διαδικτυακές φίλες της.

6

Νατάσα Θεοδωρίδου

Έχοντας υπάρξει για χρόνια παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, η τραγουδίστρια έχει ακούσει κάθε πιθανό σενάριο για το αν και πόσες πλαστικές έχει κάνει. Η αλήθεια πάντως είναι πως αρκεί μια γρήγορη ματιά στα φωτογραφικά άλμπουμ της Νατάσας για να καταλάβει κανείς πως οι διαφορές στο πρόσωπό της είναι μεγάλες. Τώρα αν το διαφορετικό μακιγιάζ και στυλ της εποχής δικαιολογεί αυτή τη μεταμόρφωσή, είναι κάτι που μόνο οι ειδικοί θα κρίνουν.

7

Ναταλία Γερμανού

Παρότι δεν διστάζει να πει πως πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 49 της χρόνια, υπάρχουν φωτογραφίες της που δεν θα ήθελε για κανένα λόγο να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Θέλοντας να πειραματιστεί με την εξωτερική της εμφάνιση, η Ναταλία στο παρελθόν έχει πέσει σε στυλιστικά ατοπήματα. Τα γέλια πιάνουν την παρουσιάστρια όταν βλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια πριν να φορά σακάκια με βάτες και με μαλλιά φουλ στην περμανάντ. Στο πέρασμα του χρόνου, ωστόσο η Ναταλία έχει βρει το στυλ που την εκφράζει συνδυάζοντας τη ροκ πλευρά του χαρακτήρα της με το σικάτο ντύσιμο.

8

Φαίη Σκορδά

Ριζική είναι η αλλαγή στην εμφάνιση της Φαίης, αφού η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που καλησπέρισε τους τηλεθεατές πριν από οκτώ περίπου χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ALTER. Η Φαίη τότε είχε υιοθετήσει ένα εκτυφλωτικό ξανθό για τα μαλλιά της, τα οποία ενίσχυε με τρέσες ενώ τόσο το make up, όσο και το ντύσιμο πολλές φορές χαρακτηρίστηκε από πολλούς κιτς. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε όταν στις μεσημεριανές εκπομπές της, παρουσιάζονταν με μίνι φορέματα και με ντεκολτέ που άφηναν ελάχιστα στη φαντασία. Πλέον το στυλ της είναι αριστοκρατικό, κάνοντας τις τηλεθεάτριες να παρακολουθούν με μανία την πρωινή της εκπομπή προκειμένου να μιμηθούν το στυλ της.

9

Ζέτα Δούκα

Έκπληκτοι μένουν όσοι κοιτούν τις φωτογραφίες από το παρελθόν της ηθοποιού, αφού νομίζουν πως πρόκειται για δύο διαφορετικές γυναίκες. Παρότι σήμερα η Ζέτα επιλέγει παντελόνες και σύνολα που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο, υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες θυμίζει περισσότερο καλεσμένη σε ρέιβ πάρτι. Την περίοδο που η Ζέτα είχε σχέση με τον Νίκο Καρβέλα διατηρούσε ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ βγάζοντας προς τα έξω τη ροκ πλευρά της. Το έντονο μακιγιάζ και τα ρούχα… πίστας είχαν την τιμητική τους, με αποτέλεσμα σήμερα η ηθοποιός κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες να τρέχει να κρυφτεί.

10

Ελεονώρα Μελέτη

Παρότι είναι μια από τις πιο αντισυμβατικές προσωπικότητες της τηλεόρασης, θέλοντας να σπάει κάθε είδους κατεστημένο έχει και εκείνη την αχίλλειο πτέρνα της. Ούτε να βλέπει δεν θέλει η παρουσιάστρια ενσταντανέ του παρελθόντος, καθώς δεν είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Η Ελεονώρα πλέον έχει βρει το στυλ που της ταιριάζει, χωρίς να την απασχολεί το προφίλ της ξανθιάς bimbo.

11

Αγγελική Ηλιάδη

Αρκεί μια φωτογραφία της τραγουδίστριας από το προσωπικό της αρχείο, για να διαπιστώσει κανείς πως στο παρελθόν κάθε άλλο παρά sex symbol ήταν. Όπως κάθε κορίτσι κοντά στην εφηβεία έτσι και η Αγγελική δεν είχε αποκτήσει ακόμα τις σέξι καμπύλες της. Κάτι τα ασχημάτιστα φρύδια, κάτι η έλλειψη μακιγιάζ και τα ρούχα εκείνης της εποχής έχουν κάνει σήμερα την τραγουδίστρια να τρέμει στη σκέψη και μόνο πως οι φωτογραφίες αυτές θα πέσουν στα λάθος χέρια. Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί, καθώς η εικόνα της σήμερα προκαλεί εγκεφαλικά.

12

Πηγή: athensmagazine.gr

Αυτό είναι το νέο προεδρικό αεροπλάνο του Ντόναλντ Τραμπ (video)

Ομπάμα: Χαλασμός στο Twitter με τα αγγλικά του Τσίπρα! [vid, pics]