Αρχική Προσωπικότητες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καθηγητής Φυσικής με 20ετή εμπειρία, αναλαμβάνει μαθητές Γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα και Λυκείου στη φυσική.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καθηγητής Φυσικής με 20ετή εμπειρία, αναλαμβάνει μαθητές Γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα και Λυκείου στη φυσική.

0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καθηγητής Φυσικής με 20ετή εμπειρία, αναλαμβάνει μαθητές Γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα και Λυκείου στη φυσική.

Είμαι Καθηγητής Φυσικής με 20ετή εμπειρία, αναλαμβάνω μαθητές Γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα και Λυκείου στη φυσική.

Φρόντιζονται επίσης περιπτώσεις μετεξεταστέων και προετοιμασίας Γ’ Λυκείου.

Τέλος αναλαμβάνω και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια είναι να βρίσκομαι με αγάπη και ευαισθησία κοντά στους μαθητές μου. Ακολουθώ εξατομικευμένα προγράμματα που αφορούν την προετοιμασία, τη βοήθεια και την επιτυχία κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Η επίτευξη των προσωπικών στόχων του κάθε μαθητή συντελείται τόσο με την άριστη συνεργασία δασκάλου-μαθητή όσο και με τη μεθοδική εφαρμογή του κατάλληλου προγράμματος μελέτης από το μαθητή, το οποίο περιλαμβάνει την επίλυση συγκεκριμένων ασκήσεων, ερωτήσεων κρίσεων, πολλαπλής επιλογής κλπ. αλλά και την προγραμματισμένη διεξαγωγή διαγωνισμάτων προς αξιολόγηση της προόδου του μαθητή.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα και η κατ’οίκον εξυπηρέτηση συντελεί στη μείωση του χρόνου, αυξάνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα του μαθητή.

Δραστηριοποιούμε και εξυπηρετώ στην ευρύτερη περιοχή της θεσσαλονίκης .

Για πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Τηλ. Επικοινωνίας:6945337369

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

Γιώργος Τακαντζάς Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.