in

Θυμάστε τον Μικρούλη, που Σκότωσε η Μάνα του στο Ξύλο; Μόλις Δείτε ΤΙ βρήκαν στο Αίμα του, θα Βράσετε από Θυμό!

Ένα αγοράκι 17 μηνών βρέθηκε να έχει στον οργανισμό του κοκκαϊνη και κάνναβη, όταν σκοτώθηκε από το σύντροφο της μητέρας του. Ο Finley Thomas είχε εκτεθεί στο κοκτέιλ των ναρκωτικών από τη μητέρα του και τον σύντροφό της, πριν εκείνος το χτυπήσει μέχρι θανάτου. 

Η μητέρα, η Chloe Thomas, 25 ετών, είχε εθιστεί στις παράνομες ουσίες κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον φίλο της Sean Buckley, 28 ετών.

Οι τοξικολογικές του άτυχου παιδιού έδειξαν ότι το αίμα του περιείχε τις ίδιες ναρκωτικές ουσίες. Ο Buckley κατηγορείται με το φόνο του παιδιού. Επίσης κατηγορείται και για την σωματική κακοποίηση του παιδιού, όπως και η μητέρα του.

Ο Roger Thomas, ο εισαγγελέας της υπόθεσης δήλωσε: “Αυτά τα δύο άτομα ήταν υπεύθυνα για τη φροντίδα και την ανατροφή του παιδιού. Το γεγονός ότι το υπέβαλλαν σε χρήση ναρκωτικών είναι απόδειξη έλλειψης φροντίδας και αμέλειας.”

Οι γείτονες και οι φίλοι περιέγραψαν τη μητέρα ότι ήταν εκτός τόπου τις εβδομάδες πριν το θάνατο του γιου της και υπήρχαν φορές που δυσκολευόταν να μιλήσει.

Το δικαστήριο άκουσε μηνύματα στο κινητό του Buckley ότι χρωστούσε χρήματα για ναρκωτικά.

11832 21424 (1)

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού μετά το θάνατο του παιδιού επιβεβαίωσαν τη χρήση κοκαΐνης και κάνναβης.

3959

Το ζευγάρι αντάλλαξε μηνύματα για να δώσουν ως εκδοχή ότι το παιδί είχε πέσει από τις σκάλες.

6720 4866 5786

 Ο εισαγγελέας πρόσθεσε: “Δείχνει το πως αντιμετωπίζει η μητέρα τον Buckley. Δε βλέπει τίποτα το κακό σε εκείνον και έβαλε σε δεύτερη μοίρα το παιδί της έναντι του συντρόφου της, και αγνόησε τα αυτονόητα. Ειπώθηκε ότι ήταν καλή μητέρα, αλλά η στοργή της ήταν υποδεέστερη από την επιθυμία της για τον Buckley.”

Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη νεκροψία ανακαλύφθηκαν παλαιότεροι τραυματισμοί στο κεφάλι και τη πλάτη, που έγιναν εσκεμμένα και επανειλημμένα.

Ο Buckley και η μητέρα του παιδιού αρνούνται τις κατηγορίες. Η δίκη θα συνεχιστεί για διάστημα 5 εβδομάδων.

Credit: dailymail.co.uk

ΑΥΤΗ Η τρομακτική φωτογραφία μιας Γυναίκας εμφανίστηκε Ξαφνικά σε ένα καινούριο iPhone!

Το ΝΕΟ προϊόν από τα ΙΚΕΑ, που έχει Σπάσει τα Ταμεία! Φευγάτο, αλλά Πανέξυπνο…