in

Θυμάστε το 9χρονο Koριτσάκι που είχε εξαφανιστεί πριν 15 χρόνια; Δείτε ΤΙ ανακάλυψαν σήμερα οι Αστυνομικοί!

Οι αρχές αναφέρουν ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν από μία μηχανή συλλογής μανιταριών σε ένα γερμανικό δάσος, ανήκουν σε ένα 9χρονο κοpίτσι που εξαφανίστηκε το 2001.

Η Peggy Knobloch ποτέ δεν γύρισε στο σπίτι της από το σχολείο, στις 7 Μαΐου 2001 και η εξαφάνισή της πυροδότησε ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό. Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι την είχαν δει σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το σπίτι της από την ημέρα που εξαφανίστηκε, αναφέρει η Telegraph, και η αστυνομία και οι στρατιώτες «χτένισαν» τα γύρω δάση για εβδομάδες σε αναζήτησή της.

Η έρευνα έφτασε ως την Τουρκία και την Τσέχικη Δημοκρατία μετά από σχεδόν 5.000 αναφορές που έλαβε η αστυνομία και που υποδείκνυαν ότι η Peggy μπορεί να είχε απαχθεί.

Αλλά απ” ότι φαίνεται, η Peggy σκοτώθηκε ή θάφτηκε περίπου 9 μίλια από το σπίτι της στη Βαυαρία. Η αστυνομία δήλωσε ότι η Peggy πιθανότατα δολοφονήθηκε αλλού και ο/οι δράστης/ες μετέφεραν το σώμα της στη δασώδη περιοχή.

«Προφανώς τα άγρια ζώα την μύρισαν και έτσι ξεθάφτηκε η σωρός της«, δήλωσε στην εφημερίδα ο Thomas Villwock από το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα.

Το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι η σωρός ανήκει στην Peggy, ανέφερε η εφημερίδα στις 5 Ιουλίου, ενώ η μητέρα της αναγνώρισε το ρολόι που φορούσε η κόρη της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οι αρχές προειδοποίησαν ότι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Η ανακάλυψη της σωρού της Peggy δεν έχει ακόμη αποδώσει ενδείξεις σχετικά με το πως ή γιατί εξαφανίστηκε και οι εμπειρογνώμονες είπαν ότι δεν θα είναι εύκολο να συλλέξουν πληροφορίες από την αυτοψία.

«Τα οστά ήταν στο δάσος για 15 χρόνια«, δήλωσε ο Herbert Potzel. «Λεπτομέρειες για την αιτία του θανάτου δεν είναι ακόμα διαθέσιμες.»

Ο Ulvi Kulac, ένας ντόπιος που υπέφερε από μαθησιακές δυσκολίες, συνελήφθη και καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Peggy το 2004. Αλλά η καταδίκη του Kulac ανατράπηκε το 2014, αφότου οι δικηγόροι του απέδειξαν ότι ο Kulac ομολόγησε κάτω από πίεση.

Ο Kulac ανακρίθηκε περισσότερο από 40 φορές χωρίς παρουσία δικηγόρου, ανέφερε η Independent, ενώ το BBC είπε ότι ο τότε κατάδικος υπηρέτησε 10 χρόνια σε ψυχιατρικό νοσοκομείο μέχρι που απαλλάχθηκε.

Οι αρχές πήραν συνέντευξη από πολλούς άλλους υπόπτους κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, αλλά δεν έχουν βρει πειστικές αποδείξεις ότι κάποιος από αυτούς ήταν υπεύθυνος για το θάνατο της Peggy.

Credits: America Now

Λένε ότι αυτό είναι το «Μαϊάμι» της Ελλάδας. Δείτε το βίντεο και μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί τους

Ο νεαρός που «διέλυσε» τις πιθανότητες – Δείτε τι έκανε (video)