in

Ιδού η πιο απλή συνταγή για τον απολαυστικότατο χαλβά Φαρσάλων!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 φλυτζάνι τσαγιού αραβοσιτέλαιο (όχι γεμάτο)
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού νισεστέ
  • 3 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
  • 4 φλυτζάνια τσαγιού νερό
  • 8 κ.σ. ζάχαρη

Πώς το κάνουμε:

1) Σε λεκάνη ανακατεύουμε τα 4 πρώτα υλικά της συνταγής και περνάμε το μίγμα από σουρωτήρι για να μην υπάρχουν σβώλοι.

2)Σε μεγάλη κατσαρόλα καίμε τις 8 κ.σ. ζάχαρη.

3)Φροντίζουμε να γίνει μια σχετικά σκούρα καραμέλα.

4)Μόλις γίνει η καραμέλα ρίχνουμε αμέσως το μίγμα που σουρώσαμε και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.

5)Αδειάζουμε σε ταψάκι Νο 28 και ψήνουμε για 5 – 10 λεπτά στο γκριλ ανάλογα πόσο σκλήρή κρούστα θέλουμε να γίνει.

Εσείς ξέρετε πού να ρίξετε το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; Αν ΟΧΙ δείτε ΕΔΩ!!

Δοκιμάστε αυτή την Θαυματουργή Σπιτική Συνταγή για την Αντιμετώπιση της Βρογχίτιδας και Πείτε Αντίο στον Επώδυνο Βήχα