Ισχυρή παρέμβαση Τσιόδρα: Ποια σκληρά μέτρα ζήτησε να ΜΗΝ πάρει η κυβέρνηση

Ποια μέτρα ζήτησε ο Τσιόδρας να μην πάρει η κυβέρνηση;

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Σωτήρης Τσιόδρας το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Απριλίου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα αλλά και το ενδεχόμενο να παρθούν νέα μέτρα στη χώρα.

Εκφράστηκε μάλιστα η ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία της Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η χωρά έχει, σε αντίθεση με άλλες, ελεγχόμενο αριθμό θυμάτων και κρουσμάτων γεγονός που την έχει κάνει σημείο αναφοράς σε διεθνή ΜΜΕ.

Τα αντανακλαστικά που υπέδειξε η Ελλάδα αποτελούν οδηγό. Ωστόσο όπως έχει τονίσει πολλάκις ο Σωτήρης Τσιόδρας δε θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός καθώς ο ιός μπορεί να χτυπήσει με σφοδρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Σωτήρη Τσιόδρα έβγαλε από το τραπέζι τα νέα μέτρα που μελετούσε η κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι στα σχέδια της κυβέρνησης ήταν να αυστηροποιηθούν τα δεδομένα για την έξοδο των πολιτών από το σπίτι.

Ανάμεσα στα άλλα μελετούνταν ο χρονικός περιορισμός στην έξοδο αλλά και το πλαφόν στον αριθμό των SMS που θα μπορούσε να στείλει κάθε πολίτης.

Όπως προκύπτει όμως ο Σωτήρης Τσιόδρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των μέτρων μέχρι σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να παρθούν νέα, τουλάχιστον προς το παρόν. Πρέπει να επισημανθεί ωστόσο ότι θα υπάρχει πρόβλεψη για την έξοδο του Πάσχα.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι κάποιοι θα θέλουν να παραβιάσουν την καραντίνα και θα θελήσουν να αποδράσουν προς τα χωριά.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς και την ενημέρωση του Σαββάτου δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιχείρησαν να αλλάξουν τη διεύθυνση κατοικίας τους, με το χωριό τους, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα περιορισμού στην κυκλοφορίας πήραν παράταση μέχρι τις 27 Απριλίου σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων.

fimes.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

4 «μαγικά» ροφήματα για γρήγορη απώλεια βάρους και αποτοξίνωση!

Το νερό, έτσι κι αλλιώς βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας σε καθημερινή βάση, με την προσθήκη όμως κάποιων επιπλέον απλών...

Μην το ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ γιατί ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ – Πώς να καθαρίσεις τα νεφρά σου μόνο με μισό ευρώ!

Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού. Πως γίνεται αυτό; Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε...

Αριστουργήματα φτιαγμένα από άμμο

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο Φεστιβάλ Δημιουργιών στην Άμμο του Westin-super-Mare, νότια του Bristol, στην Αγγλία. Τα υπέροχα έργα τους θα εκτίθενται...
close