Δείτε το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του Νίκου Χατζηπαύλου.

Είναι το σημείο των ερευνών, εκεί όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου το Σάββατο (25/11).

Ο 21χρονος είχε εξαφανιστεί στις 19 Νοεμβρίου, όταν βγήκε για μια βόλτα με το ποδήλατο.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

«Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου φοιτητή.

Η φωτογραφία από το bloko.gr δείχνει τον Νίκο Χατζηπαύλου στο έδαφος, ενώ στην πλάτη του υπάρχουν εμφανή τραύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα του ιατροδικαστή το τραύμα στο κεφάλι δεν προκλήθηκε από πυροβολισμό, αλλά από βαρύ αντικείμενο.

Η σορός του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου έχει πολλαπλές κακώσεις, σε πολλά σημεία. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως η σορός του μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε, ενώ φορούσε ένα παπούτσι στο δεξί του πόδι, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Δείτε τη φωτογραφία (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ):

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε το Σάββατο (25/11) 100 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του, την περασμένη Κυριακή, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Τον άτυχο Νίκο Χατζηπαύλου εντόπισε ένας 15χρονος λίγο πριν τις 17:00, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, για να κόψει κλαδιά.

Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων.

fimes.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...