in

Κατάθεση-φωτιά! Η αδελφή του Λάτσιου δίνει στεγνά την Ελένη Μενεγάκη – Στη φόρα τα ψέματα της παρουσιάστριας!

Καταιγιστικές εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αφού μετά την κατάθεση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία ουσιαστικά ήταν υπέρ της Ελένης, έρχεται η κατάθεση της Αγλαΐας Λάτσιου, αδερφής του πρώην συζύγου της παρουσιάστριας και τη στήνει κυριολεκτικά στον τοίχο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, «η Αγλαΐα Λάτσιου υποστηρίζει ενόρκως ότι ο αδελφός της όχι μόνο δεν είχε περιοριστεί στο 25% των εξόδων, αλλά εκείνος ήταν που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη ξοδεύοντας ποσό που ξεπερνούσε κατά πολύ το 50% προκειμένου να πάρει το ‘παλάτι’ των Μελισσίων τη σημερινή μορφή του.»

Η Λάτσιου ισχυρίζεται ότι ο Γιάννης πλήρωσε περίπου 2 εκατομμύρια Ευρώ, αδειάζοντας τη Μενεγάκη που ισχυρίζεται από την πλευρά της ότι πλήρωσε το 75% και παραπάνω για τη βίλα.

«Το 2004 περίπου αγόρασαν και το ακίνητο στα Μελίσσια όπου διέμεναν και διαμένει μέχρι και σήμερα η Ελένη με τα παιδιά, κατά τους τίτλους κατά 25% ο Γιάννης και κατά 75% η Ελένη. Για τη συνολική αξία του ακινήτου στα Μελίσσια κατέβαλαν μόνο για την αγορά του, ως προκύπτει από τους τίτλους πάνω από 1 εκατομμύριο Ευρώ.

Η κατασκευή του, όμως, ξεπέρασε επιπλέον τα 2 εκατομμύρια Ευρώ. Το σπίτι διαθέτει εσωτερική πισίνα, ζωγραφισμένα ταβάνια, υπερσύγχρονο κύκλωμα παρακολούθησης με περιστρεφόμενες κάμερες και γενικά πρόκειται για μια ιδιαίτερα πολυτελή κατασκευή, για μια μοναδική κατοικία, το κόστος της οποίας κατέβαλε ο αδελφός μου τουλάχιστον κατά το ήμισυ, πέραν δηλαδή του ποσοστού 25% που φαινόταν ότι είχε στους τίτλους».

stroumfaki.gr

Οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη αγκαλιά με τον μπαμπά τους

Συγκίνηση στην Ελένη: «Εδώ και έξι μήνες περνάμε δύσκολα μέσα στο σπίτι μας»