in

ΚΟΥΙΖ: Ελάχιστοι άνθρωποι Κατάφεραν να Διακρίνουν αυτό που Υπάρχει μέσα στους Κύκλους. Εσύ ΤΙ βλέπεις;

Από όλες μας τις αισθήσεις, η όραση είναι πιθανώς αυτή που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Βασιζόμαστε σ’αυτήν από την στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας μέχρι τη στιγμή που πάμε για ύπνο και τα κλείνουμε. Γι’αυτό είναι τόσο σημαντικό να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να την κρατήσουμε όσο πιο καλή γίνεται.
Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να κρατήσουν την όρασή τους σε καλή κατάσταση. Βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, εκτός από τακτικές εξετάσεις και το να μην κοιτάμε τον ήλιο κατάματα.

Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι παραβλέπουν το γεγονός πως η όραση δεν υλοποιείται στα μάτια μας, αλλά επίσης χρειάζεται και ένα κομμάτι του εγκεφάλου μας. Η σύνδεση των ματιών με τον εγκέφαλο είναι αυτό που δημιουργεί τις εικόνες που βλέπουμε και ορίζει την ικανότητά μας να καταλαβαίνουμε όλα όσα βλέπουμε.

Όπως φαίνεται, εάν εξασκούμε αυτό το μέρος του εγκεφάλου, μένει περισσότερο ενεργό και λειτουργεί καλύτερα. Αυτό το άρθρο δεν έχει σκοπό μόνο την ψυχαγωγία, αλλά και να σας βοηθήσει να εξετάσετε την όρασή σας! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε τους χρωματιστούς κύκλους και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι υπάρχει μέσα τους.

Υπάρχουν καθημερινά αντικείμενα, ζώα και πολλά ακόμα στις εικόνες αυτές, εκ των οποίων δεν είναι όλα ορατά από το ανθρώπινο μάτι. Κάποια είναι πιο εύκολο να βρεθούν από άλλα και αυτό εξαρτάται από το πόσο καλή όραση έχουμε. Δοκιμάστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να εξετάσουν και εκείνη την όρασή τους.

//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

 

Καλή επιτυχία!

Credit: sun-gazing.com

ΠΡΟΣΟΧΗ-Ποιο είναι το σοβαρό λάθος για την υγεία σας που κάνετε στην τουαλέτα κάθε μέρα!

Θες να βρεις ποιό Χρώμα μαλλιών, Κούρεμα και Χτένισμα σου ταιριάζει; Κάνε δοκιμές εδώ!!!