Κράμπες και Πόνοι περιόδου ΤΕΛΟΣ! Τα νέα θαυματουργά Ταμπόν Κάνναβης που κάνουν Θραύση στο Εξωτερικό!

Η Μαριχουάνα αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει γίνει γνωστό πως είναι η θεραπεία για αρκετές ιατρικές παθήσεις, από γλαύκωμα μέχρι και αϋπνία. 

Ωστόσο, είναι κυρίως γνωστή σαν παυσίπονο και μπορεί να μας ανακουφίσει από πολλούς πόνους, συμπεριλαμβανομένου πόνους από χημειοθεραπεία, φλεγμονώδεις νόσους και τραυματισμούς.

Χάρη σε μία καινούργια εφεύρεση από την Foria, μία εταιρία που προσπαθεί να φτιάξει καινοτόμα προϊόντα από κάνναβη, η μαριχουάνα μπορεί να είναι σε θέση να δώσει τέλος στους πόνους της περιόδου.

Ταμπόν από κάνναβη

1469698027810973

Μοιάζουν πιο πολύ με υπόθετα που χρησιμοποιούνται με έναν παρόμοιο τρόπο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μαζί με ταμπόν για καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι φτιαγμένα από 3 συστατικά: οργανικό βούτυρο κακάο, λάδι από THC και εκχύλισμα από CBD. Σύμφωνα με την εταιρία, ο συνδυασμός αυτός ενεργοποιεί κάποιους κανναβινοειδείς υποδοχείς στην περιοχή της λεκάνης.

Έτσι, μειώνεται το αίσθημα του πόνου και της δυσφορίας και όλο και περισσότεροι φαίνεται να στηρίζουν αυτό το προϊόν.

Οδηγίες χρήσεις:

Το Foria Relief είναι φτιαγμένο για να ανακουφίζει από τον πόνο στην περιοχή όπου χρησιμοποιείται. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μπει στον κόλπο για να ανακουφίσει από τους πόνους της περιόδου.

Άλλες το χρησιμοποιούν στον ορθό, λέγοντας πως ανακουφίζει από πόνους στην πλάτη και στο ισχίο, σημεία που επηρεάζονται κατά την περίοδο.

Συνήθως, οι περισσότερες αναφέρουν μείωση του πόνου γύρω στα 15-30 λεπτά μετά την εισαγωγή. Εάν χρησιμοποιηθεί παράλληλα με ένα ταμπόν, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρώτα.

Όταν δεν χρησιμοποιείται, το Foria Relief θα πρέπει να φυλάσσεται σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος όπως ένα ψυγείο, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να λιώσει.

Εάν ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας εδώ.

Credit: theheartysoul.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

9 Σύντομα Μαθήματα Έρωτα

Μάθημα 1ο: Δε συμβιβάζομαι στο λίγο Κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τον έρωτα, με αποτέλεσμα να παραιτούνται από όσα επιθυμούν, να υποχωρούν και να αρκούνται στο λίγο....

Οι πέντε ισχυρές ενδείξεις ότι έχουμε μετενσαρκωθεί πολλές φορές

Κάποια μορφή της ιδέας της μετενσάρκωσης υπάρχει σχεδόν σε κάθε κοινότητα, διαμέσου των χρόνων. Οι λόγοι που συμβαίνει, πώς συμβαίνει και το σύστημα στο...

Τι ανακοινώνει η κυβέρνηση για lockdown: Είναι θέμα ωρών να… Ραγδαίες εξελίξεις

Τι ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για το lockdown; Το lockdown τυπικά λήγει την Καθαρά Δευτέρα. Ωστόσο, με τα κρούσματα να “χτυπούν” τετραψήφια κάθε μέρα, ακόμα...
close