Μάθε ΠΩΣ να διαβάζεις την Παλάμη του Χεριού σου και δες ΤΙ αποκαλύπτουν ΑΥΤΕΣ οι Γραμμές για την Eρωτική σου Ζωή!

Έχετε αναρωτηθεί τι επιφυλάσσει το μέλλον για εσάς; Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας, στις παλάμες σας!
Η τέχνη της χειρομαντείας χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια για την ερμηνεία και πρόβλεψη της μοίρας και του μέλλοντος. Η χειρομαντεία έχει προέλευση από την ινδουϊστική αστρολογία και ασχολείται με το διάβασμα και την ερμηνεία των γραμμών που υπάρχουν στις παλάμες μας.

Δε χρειάζεται να ψάξετε για χειρομάντη, απλά ενώστε μαζί τις παλάμες σας στο ίδιο ύψος και κοιτάξτε τη πρώτη γραμμή κάτω από τα δάχτυλά σας. Αυτή η γραμμή αποκαλύπτει την ερωτική σας ζωή. Γι” αυτό το λόγο καλείται «γραμμή γάμου και αγάπης». Προσέξτε πως ενώνονται οι γραμμές του γάμου και της αγάπης και μάθετε τι σημαίνουν παρακάτω:

1. Και οι δύο γραμμές ενώνονται:

Αν οι γραμμές βρίσκονται στο ίδιο ύψος και στα δύο χέρια, τότε είστε ευγενικοί, ευαίσθητοι, με κοινή λογική. Έχετε τις δικές σας προτεραιότητες και ταυτόχρονα δεν σας αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, επειδή δεν σας αρέσει να αποκλίνεται από την καθημερινότητα της ρουτίνας. Μπορεί να παντρευτείτε κάποιον που τον εγκρίνουν οι φίλοι και η οικογένεια. Η έγκρισή τους σημαίνει πολλά για σας και χωρίς αυτή θα διστάσετε να προχωρήσετε σε σοβαρή σχέση.

2. Το δεξί χέρι είναι ψηλότερο:

Αν η γραμμή στο δεξί σας χέρι είναι ψηλότερη από την γραμμή στο αριστερό σημαίνει ότι σας ελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ότι είστε πιο σοφοί από συνομήλικούς σας. Είστε ελεύθερο πνεύμα, και δεν δίνετε σημασία στις κριτικές των άλλων. Δεν ακολουθείτε τα πρότυπα της κοινωνίας ή των άλλων που έχουν για σας και μπορεί να παντρευτείτε κάποιον που ηλικιακά να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

3. Το αριστερό χέρι είναι ψηλότερο:

Αν η γραμμή στο αριστερό χέρι είναι ψηλότερη από το δεξί, σημαίνει ότι είστε δυναμικοί, σας αρέσουν οι προκλήσεις, και προτιμάτε παθιασμένες και φλογερές σχέσεις. Σας ελκύουν τα όμορφα άτομα και μπορεί να καταλήξετε να παντρευτείτε φοιτητές ή ξένους ή κάποιος που θα γνωρίσετε σε ακραίες, αλλά ρομαντικές συνθήκες.

Το παρακάτω βίντεο δίνει περισσότερες πληροφορίες για την χειρομαντεία και τι αποκαλύπτει για την αγάπη και τον γάμο.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλη η αλήθεια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από τον Δρ. Δ. Κρεμαστινό

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του καθηγητή καρδιολόγου Δρ. Δημήτρη Κρεμαστινού για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επισημάνσεις-διαπιστώσεις για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω...

Έτσι θα γυαλίσουν τα ξύλινα πατώματα

Εάν δώσετε προσοχή στις ειδικές απαιτήσεις του ξύλου, θα μπορέσετε να διατηρήσετε ένα όμορφο δάπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το υπερβολικό νερό και λεκέδες...

10 Μυστικά των γυναικολόγων, που δεν πρόκειται να σου πουν για να μην κοκκινίσεις

Αν το καλοσκεφτούμε, τελικά οι γυναικολόγοι δεν κάνουν και την πιο ευχάριστη δουλειά του κόσμου. Στην τελική, το να περνάς κάθε μέρα, όλη μέρα, εξετάζοντας...
close