Μεγάλη ΜΠΛΟΦΑ ο Μαρινάκης με την Άδεια!! Τελικά θα συνεργαστεί με…..

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε, αν και με πολύ υψηλό τίμημα, να εξασφαίσει την τελευταία τηλεοπτική άδεια.

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης πλειοδότησε στην τελευταία άδεια με 72,9 εκατομμύρια ευρώ.

Για να λειτουργησει όμως κάποιο σταθμό χρειάζεται το λιγότερο επιπλέον 15+ εκατομμύρια ευρώ, είτε ξεκινήσει να χτίζει από την αρχή, είτε αγοράσει υπάρχουσα υποδομή από τα κανάλια που κλείνουν, MEGA, STAR, ALPHA, EPSILON.

Προφανώς, ο Μαρινάκης θα χρειαστεί να συνεργατεί με έναν μεγάλο παίκτη των μίντια για να επιβιώσει. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Alpha και Star. To πρώτο είναι καλά οργανωμένο, χωρίς χρέη, μαγαζί γωνία, ενώ με το δεύτερο έχει άριστες σχέσεις.

Ο όμιλος Βαρδινογιάννη που μένει εκτός τηλεοπτικών αδειών, αλλά λειτουργεί το STAR με τις εξαιρετικές εγκαταστάσιες είναι ο πρώτος υποψήφιος για συνεργασία με τον Μαρινάκη. Οι σχέσεις του ομίλου με τον Ε. Μαρινάκη, είναι πολύ καλές.

Το ίδιο και ο όμιλος Γιανακκόπουλου, που ήθελε μία από τις άδειες, δεν κατέβηκε τελικά στον διαγωνισμό, αλλά έχει ρευστότητα και ο Δ.Γιαννακόπουλος ευχαρίστως θα συνεργαστεί με τον φίλο του Ε.Μαρινάκη.

Πρακτικά, ο Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει (αν δεν το έκανε ήδη πριν μπει στον διαγωνισμό) να πουλάει μερίδιο. Οχι γιατί η πρωτογενής επένδυση συνολικά υπάρχει περίπτωση να είναι κερδοφόρα, αλλά θα βγούν χρήματα από τις συνέργιες σε άλλα επίπεδα.

Άλλωστε και η κυβέρνηση έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μαρινάκη από την εποχή των δημοτικών εκλογών. Και μην ξεχνάμε ότι κάθε κυβέρνηση μπορεί να κρατά στο χέρι έναν επιχειρηματία που έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.

fimes.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

9 Σύντομα Μαθήματα Έρωτα

Μάθημα 1ο: Δε συμβιβάζομαι στο λίγο Κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τον έρωτα, με αποτέλεσμα να παραιτούνται από όσα επιθυμούν, να υποχωρούν και να αρκούνται στο λίγο....

Το ΑΠΟΛΥΤΟ DIY της παραλίας: Πώς να φτιάξετε μόνοι σας ρεσό σε κοχύλια !!!

Τα κεριά είναι ένα από τα αγαπημένα μας διακοσμητικά για το σπίτι όλες τις εποχές του χρόνου. Τα κοχύλια είναι επίσης ένα αγαπημένο -αλλά...

Γιατί θα πρέπει να σταματήσεις να τρως κέτσαπ;

H κέτσαπ είναι από τα αγαπημένα μας υλικά στο σουβλάκι, αλλά και πάνω από τις τηγανητές πατάτες. Πολλοί είναι εκείνοι που την χρησιμοποιούν καθημερινά...
close