Μεγάλη ΜΠΛΟΦΑ ο Μαρινάκης με την Άδεια!! Τελικά θα συνεργαστεί με…..

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε, αν και με πολύ υψηλό τίμημα, να εξασφαίσει την τελευταία τηλεοπτική άδεια.

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης πλειοδότησε στην τελευταία άδεια με 72,9 εκατομμύρια ευρώ.

Για να λειτουργησει όμως κάποιο σταθμό χρειάζεται το λιγότερο επιπλέον 15+ εκατομμύρια ευρώ, είτε ξεκινήσει να χτίζει από την αρχή, είτε αγοράσει υπάρχουσα υποδομή από τα κανάλια που κλείνουν, MEGA, STAR, ALPHA, EPSILON.

Προφανώς, ο Μαρινάκης θα χρειαστεί να συνεργατεί με έναν μεγάλο παίκτη των μίντια για να επιβιώσει. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Alpha και Star. To πρώτο είναι καλά οργανωμένο, χωρίς χρέη, μαγαζί γωνία, ενώ με το δεύτερο έχει άριστες σχέσεις.

Ο όμιλος Βαρδινογιάννη που μένει εκτός τηλεοπτικών αδειών, αλλά λειτουργεί το STAR με τις εξαιρετικές εγκαταστάσιες είναι ο πρώτος υποψήφιος για συνεργασία με τον Μαρινάκη. Οι σχέσεις του ομίλου με τον Ε. Μαρινάκη, είναι πολύ καλές.

Το ίδιο και ο όμιλος Γιανακκόπουλου, που ήθελε μία από τις άδειες, δεν κατέβηκε τελικά στον διαγωνισμό, αλλά έχει ρευστότητα και ο Δ.Γιαννακόπουλος ευχαρίστως θα συνεργαστεί με τον φίλο του Ε.Μαρινάκη.

Πρακτικά, ο Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει (αν δεν το έκανε ήδη πριν μπει στον διαγωνισμό) να πουλάει μερίδιο. Οχι γιατί η πρωτογενής επένδυση συνολικά υπάρχει περίπτωση να είναι κερδοφόρα, αλλά θα βγούν χρήματα από τις συνέργιες σε άλλα επίπεδα.

Άλλωστε και η κυβέρνηση έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μαρινάκη από την εποχή των δημοτικών εκλογών. Και μην ξεχνάμε ότι κάθε κυβέρνηση μπορεί να κρατά στο χέρι έναν επιχειρηματία που έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.

fimes.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλληνας δικηγόρος κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρείας LIDL επειδή αφαίρεσαν τον σταυρό από την ελληνική σημαία.

Ο Αργείος δικηγόρος Δημήτρης Σαλαπάτας κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρείας LIDL γιατί αφαίρεσαν τον σταυρό από την ελληνική σημαία. Με λεπτομέρειες το περιεχόμενο της μήνυσης...

Τι αποκαλύπτουν τα Aέρια μας για την Yγεία μας!

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε αν είστε εντελώς υγιείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα αέρια σας. Μπορεί...

Πανεύκολο γλυκό ψυγείο με ζαχαρούχο γάλα και ζελέ!

Μια πολύ εύκολη συνταγή, για ένα δροσερό γλυκό ψυγείου με μπισκοτένια βάση, ζαχαρούχο γάλα και επικάλυψη ζελέ αρεσκείας σας. Απολαύστε το όλες τις ώρες...
close