in

Με ΑΥΤΗ την απλή και εύκολη Άσκηση θα δείτε το Λίπος στην Κοιλιά σας να εξαφανίζεται σε Χρόνο Μηδέν!

Πολλοί άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, παλεύουν με ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα – το λίπος στην κοιλιά. Μία μεγάλη κοιλίτσα μπορεί να είναι μεγάλη πηγή ανασφάλειας για έναν άντρα και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ένδειξη ακόμα και προβλημάτων υγείας.

Το λίπος μαζεύεται για πολλούς λόγους στην κοιλιά, λόγω ηλικίας, λόγω διατροφής, έλλειψης ύπνου και άγχους. Το να αναγνωριστεί το πρόβλημα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρεθεί μία λύση, αλλά μερικές φορές ακόμα και με υγιεινή διατροφή και άσκηση, το λίπος δεν φαίνεται να θέλει να φύγει από εκεί.

3402

Το λίπος έχει πολλούς λόγους που υπάρχει. Προστατεύει τα εσωτερικά όργανα. Είναι μία έτοιμη μορφή ενέργειας σε περιπτώσεις πείνας και προστατεύει το σώμα από τις τοξίνες. Το κόλπο για να χάσετε λίπος είναι να κάνετε το σώμα σας να το καίει, τρώγοντας λιγότερες θερμίδες από ότι καταναλώνετε.

Ή άσκηση αυξάνει τις καύσεις και τον μεταβολισμό, το οποίο βοηθάει στην απώλεια λίπους. Όμως, εάν έχετε πολλές τοξίνες στο σώμα σας ή οι διατροφικές σας συνήθειες δεν είναι υγιεινές, η απώλεια λίπους μπορεί να γίνεται πολύ αργά ή και καθόλου.

Σύμφωνα με ειδικούς όμως, ένα 2λεπτο μασάζ μπορεί να προσφέρει πολύ εσωτερική άσκηση που καθαρίζει και αποτοξινώνει για να μπορέσει να γίνει πιο εύκολα το κάψιμο του λίπους.

Η τεχνική αυτή συνδυάζει διαφορετικούς τύπους ασκήσεων για να βελτιώσει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και μεγιστοποιεί την δυνατότητα του σώματος να αποτοξινώνεται. Κάποια πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι:

Καύση λιπώδους ιστού
Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
Αποτοξίνωση του σώματος
Βελτίωση της δυσκοιλιότητας
Διέγερση των οργάνων στην κοιλιακή χώρα
Βελτίωση του κυκλοφορικού στην κοιλιακή χώρα
Βελτίωση καταστάσεων όπως ναυτία, εμετό και δυσπεψία

4362

Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε αυτό το μασάζ δύο φορές τη μέρα, πριν το πρωινό και πριν κοιμηθείτε.

Ξαπλώστε ανάσκελα σε μία σταθερή επιφάνεια. Ζεστάνετε τα χέρια σας τρίβοντάς τα μεταξύ τους. Βάλτε το ένα χέρι πάνω από τον αφαλό Ξεκινήστε να τρίβετε κάνοντας μικρούς κύκλους γύρω από τον αφαλό και σταδιακά μεγαλώστε τους κύκλους αυτούς ασκώντας παράλληλα λίγη πίεση. Κάθε κύκλος να κρατάει περίπου 1-2 δευτερόλεπτα. Επικεντρωθείτε στη ζέστη που αυξάνεται όσο περισσότερο τρίβετε. Συνεχίστε για 2 λεπτά και περίπου 40-50 κύκλους. Να είστε σίγουροι πως κρατάτε το στομάχι σας ζεστό κατά τη διάρκεια της άσκησης.
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Αναγνωρίστηκε η Μαστίχα Χίου ως φυσικό φάρμακο

Μοιάζει με μια φυσιολογική εικόνα. Αλλά όταν τη κοιτάξετε καλύτερα θα σας πέσει το σαγόνι!