in

Με τη ΒΟΗΘΕΙΑ αυτής της συνταγής, τα μαλλιά σου θα μεγαλώνουν ΔΥΟ φορές πιο γρήγορα.

Θέλετε να έχετε μακριά, πυκνά και λαμπερά μαλλιά; Αυτή η συνταγή είναι ό,τι καλύτερο για σας! Ο χυμός από το κόκκινο κρεμμύδι μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη των γκρίζων μαλλιών, να μειώσει την τριχόπτωση, να επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών και να βελτιώσει την ποιότητά τους.

Η ανάπτυξη των μαλλιών εξαρτάται από τα γονίδιά μας, αλλά λόγω πολλών εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων, η τρίχα δεν μεγαλώνει με την ταχύτητα που θα έπρεπε.

Αλλά υπάρχουν μερικές σπιτικές σπιτικές συνταγές, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες και έχουν περάσει από γενιά σε γενιά.

Πολλές διασημότητες του Hollywood χρησιμοποιούν τη μέθοδο με τα κόκκινα κρεμμύδια, λόγω της αποτελεσματικότητάς της.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το κόκκινο κρεμμύδι μπορεί να αποτρέψει την απώλεια των μαλλιών στο 87% των περιπτώσεων. Επίσης, θα εκπλαγείτε από την όψη των μαλλιών σας σε έναν μόλις μήνα!

Οι δερματολόγοι αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αρνητικές συνέπειες για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Το κόκκινο κρεμμύδι είναι εξαιρετικό επειδή είναι πλούσιο σε θείο. Το θείο βοηθάει στη δημιουργία κολλαγόνου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Η κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να βελτιωθεί με το χυμό από κόκκινα κρεμμύδια. Επίσης, ο χυμός μπορεί να μειώσει τον πιθανό ερεθισμό του δέρματος, λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του.

Τα μαλλιά σας θα είναι πιο δυνατά. Επίσης, ο χυμός μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση στο τριχωτό της κεφαλής και ανοίγει τους θύλακες των τριχών.

Οι άνθρωποι που δοκίμασαν αυτή τη μέθοδο λένε ότι είδαν αποτελέσματα σε μόλις ένα μήνα.

Συνταγή:

  • Χρησιμοποιήστε το μπλέντερ ή τον αποχυμωτή για να φτιάξετε το χυμό. Βάλτε μια κουταλιά της σούπας μέλι στο χυμό και ανακατέψτε καλά.
  • Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με το χυμό αυτό και αφήστε το να μείνει για περίπου μισή ώρα. Η μυρωδιά είναι πολύ δυνατή, αλλά αξίζει τον κόπο. Εάν δεν βιάζεστε, μπορείτε να το κρατήσετε για μία ώρα. Πλύνετε τα μαλλιά σας κανονικά μετά από αυτή τη θεραπεία. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να εφαρμόζετε αυτή τη θεραπεία δύο με τρεις φορές το μήνα.

Πηγή:  diaforetiko.gr

Τρίβει Βαζελίνη πάνω σε ένα Όμορφο Σχέδιο…Το τελικό αποτέλεσμα; Πραγματικά Εκπληκτικό!

Φωτογράφος απαθανατίζει γυναίκες την στιγμή ΑΚΡΙΒΩΣ που φθάνουν σε οργασμό.