Αρχική Βίντεο Μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι, αλλά αυτό το σύρμα σώζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μωρά κάθε χρόνο!

Μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι, αλλά αυτό το σύρμα σώζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μωρά κάθε χρόνο!

0
Μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι, αλλά αυτό το σύρμα σώζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μωρά κάθε χρόνο!

Η πιο σημαντική ευθύνη που έχει κάθε γονιός για τα παιδιά του, είναι να τα κρατάει ασφαλή. Πρέπει να παραμένουν σε επαγρύπνηση και να τα προσέχουν συνεχώς – συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων που τρώνε!

Αλλά τα παιδιά αντιμετωπίζουν περισσότερους κινδύνους απ’ ό,τι οποιαδήποτε γονέας μπορεί να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει.

Κάθε φορά που αγοράζετε έπιπλα από το ΙΚΕΑ, το Walmart, κλπ (αυτά που συναρμολογείτε μόνοι σας), θα βρείτε μια επιπλέον συσκευασία με αντικείμενα που είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ότι φανταστήκατε ποτέ – ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι.

Μέσα της θα βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά για να στερεώσετε τα έπιπλά σας στον τοίχο – ειδικά τα επικίνδυνα όπως οι βιβλιοθήκες – για να μην ανατραπούν την επόμενη φορά που το παιδί σας θα τρέξει καταπάνω τους.

Αλλά η οικογένεια του 2χρονου Charlie Horn, το έμαθε με τον σκληρό τρόπο.

Η μητέρα του, Τζένη, στερέωσε την ντουλάπα στον τοίχο σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά ποτέ δε φαντάστηκε ότι θα πλήρωνε την αγορά της πολύ ακριβά

Πλέον, η Jenny και ο σύζυγός της θρηνούν την απώλεια του 2χρονου γιου τους, επειδή το έπιπλο έπεσε πάνω του την ώρα που έπαιζε.

Προκειμένου να μην βρουν άλλα παιδιά το ίδιο τραγικό τέλος, δημιούργησαν την ιστοσελίδα “Charlie’s House” για να ενημερώσουν τους γονείς για τους κινδύνους που εγκυμονούν αν δεν στερεώνουν καλά τα έπιπλα του σπιτιού τους.

sugklonistiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.