Μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι, αλλά αυτό το σύρμα σώζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μωρά κάθε χρόνο!

Η πιο σημαντική ευθύνη που έχει κάθε γονιός για τα παιδιά του, είναι να τα κρατάει ασφαλή. Πρέπει να παραμένουν σε επαγρύπνηση και να τα προσέχουν συνεχώς – συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων που τρώνε!

Αλλά τα παιδιά αντιμετωπίζουν περισσότερους κινδύνους απ’ ό,τι οποιαδήποτε γονέας μπορεί να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει.

Κάθε φορά που αγοράζετε έπιπλα από το ΙΚΕΑ, το Walmart, κλπ (αυτά που συναρμολογείτε μόνοι σας), θα βρείτε μια επιπλέον συσκευασία με αντικείμενα που είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ότι φανταστήκατε ποτέ – ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι.

Μέσα της θα βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά για να στερεώσετε τα έπιπλά σας στον τοίχο – ειδικά τα επικίνδυνα όπως οι βιβλιοθήκες – για να μην ανατραπούν την επόμενη φορά που το παιδί σας θα τρέξει καταπάνω τους.

Αλλά η οικογένεια του 2χρονου Charlie Horn, το έμαθε με τον σκληρό τρόπο.

Η μητέρα του, Τζένη, στερέωσε την ντουλάπα στον τοίχο σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά ποτέ δε φαντάστηκε ότι θα πλήρωνε την αγορά της πολύ ακριβά

Πλέον, η Jenny και ο σύζυγός της θρηνούν την απώλεια του 2χρονου γιου τους, επειδή το έπιπλο έπεσε πάνω του την ώρα που έπαιζε.

Προκειμένου να μην βρουν άλλα παιδιά το ίδιο τραγικό τέλος, δημιούργησαν την ιστοσελίδα “Charlie’s House” για να ενημερώσουν τους γονείς για τους κινδύνους που εγκυμονούν αν δεν στερεώνουν καλά τα έπιπλα του σπιτιού τους.

sugklonistiko.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Πλάτη του πρήστηκε και γέμισε Τρύπες. Μόλις δείτε ΤΙ το προκάλεσε, θα Ανατριχιάσετε!

Τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες...

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...
close