Αυτό το αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατέστρεψε όλη την ευτυχία της Kellie Haddock μέσα σε μια στιγμή: ο σύζυγός της σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο γιος της ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Μια ομάδα γιατρών φρόντισε την απελπισμένη μητέρα και γίνεται το αδιανόητο. Τώρα, 10 χρόνια αργότερα μετά την οικογενειακή τραγωδία, η Kellie θέλει να ευχαριστήσει μέσα από τα βάθη της ψυχής της το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό με τον πιο θαυμάσιο τρόπο.

Μία νοσοκόμα που είχε φροντίσει την οικογένειά της αναφέρει: “Δε με έχουν ευχαριστήσει ποτέ.” Αλλά αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τόσο σημαντικά πράγματα κάθε μέρα. Μια μικρή κίνηση ή ένα ευχαριστώ θα τους χαρίσει ένα χαμόγελο στην αγχωτική μέρα τους. Όλοι μας πρέπει να λέμε ένα “Ευχαριστώ” από καιρό σε καιρό.







Παρακολουθήστε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο και θυμίστε στους φίλους σας αυτό το απλό μήνυμα ευγνωμοσύνης που πρέπει να δείχνουμε στους συνανθρώπους μας.

Credit: hefty.co




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...