Μόλις δείτε τη Νέα Μέθοδο που χρησιμοποιούν οι Γυναίκες για τους Μαύρους Κύκλους, θα Ανατριχιάσετε!

Οι γυναίκες κάνουν ακραία πράγματα για να έχουν το τέλειο δέρμα και επιλέγουν το διοξείδιο του άνθρακα για να καταπολεμήσουν τους μαύρους κύκλους. Ένα νέο βίντεο στο Instagram δείχνει αυτή την ακραία θεραπεία λεπτομερώς.

Το σύντομο βιντεάκι δείχνει πως διοχετεύεται το αέριο κάτω από το δέρμα και προκαλεί ένα πρήξιμο το οποίο φαίνεται πολύ επίπονο.

Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικές ιστοσελίδες, η θεραπεία δεν πονάει και οι πελάτες νιώθουν ένα ελαφρύ μούδιασμα καθώς διοχετεύεται το αέριο. Στο βίντεο, η βελόνα μπαίνει από την αριστερή πλευρά του προσώπου μιας γυναίκας και το αέριο διοχετεύεται κάτω από τα μάτια της, με αποτέλεσμα να πρήζεται το βλέφαρο της.

Αφού μπει το αέριο στο σώμα, απορροφάται φυσικά και δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί.

1 2 Οι ειδικοί ακόμη ισχυρίζονται ότι αυξάνει το κολλαγόνο του δέρματος και δίνει στο πρόσωπο μια πιο νεανική όψη με αποτελέσματα που διαρκούν ως και 6 μήνες.

3 5 6

Είναι ένας “μη χειρουργικός” τρόπος για την βελτίωση της όψης των ρυτίδων και εναλλακτική στο μπότοξ. Για να δουλέψει αυτή η θεραπεία, χρειάζονται τουλάχιστον 4 με 6 εφαρμογές και περισσότερες για ραγάδες ή ουλές.

Έχουν δημοσιευτεί στο Instagram πολλές φωτογραφίες που δείχνουν το αποτέλεσμα πάνω σε ευχαριστημένους πελάτες.

Credit: dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το θαυματουργό φρούτο που μπορεί να σώσει εκατομμύρια ανθρώπους

Εξωτερικά αυτό το φρούτο μπορεί να θυμίζει σαν να βγήκε από το Τζουράσικ Παρκ και να μυρίζει εξαιρετικά άσχημα, αλλά μην σας ξεγελά η...

Έσκαψε το καρπούζι και πρόσθεσε 2 «μαγικά» υλικά! Το αποτέλεσμα; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Φέτος το καλοκαίρι είπαμε να κάνουμε τη διαφορά! Βαρεθήκαμε τις κλασσικές μπύρες και το κρασί. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό επιτέλους! Καλωσήρθατε στον κόσμο του...

12 αυτοάνοσα νοσήματα – Όταν ο οργανισμός επιτίθεται στον εαυτό του!!!

Ως αυτοάνοσες ασθένειες ορίζονται εκείνες οι οποίες προκαλούνται από υπερβολική και λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι στον ίδιο τον οργανισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα...
close