Μόλις δείτε τη Νέα Μέθοδο που χρησιμοποιούν οι Γυναίκες για τους Μαύρους Κύκλους, θα Ανατριχιάσετε!

Οι γυναίκες κάνουν ακραία πράγματα για να έχουν το τέλειο δέρμα και επιλέγουν το διοξείδιο του άνθρακα για να καταπολεμήσουν τους μαύρους κύκλους. Ένα νέο βίντεο στο Instagram δείχνει αυτή την ακραία θεραπεία λεπτομερώς.

Το σύντομο βιντεάκι δείχνει πως διοχετεύεται το αέριο κάτω από το δέρμα και προκαλεί ένα πρήξιμο το οποίο φαίνεται πολύ επίπονο.

Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικές ιστοσελίδες, η θεραπεία δεν πονάει και οι πελάτες νιώθουν ένα ελαφρύ μούδιασμα καθώς διοχετεύεται το αέριο. Στο βίντεο, η βελόνα μπαίνει από την αριστερή πλευρά του προσώπου μιας γυναίκας και το αέριο διοχετεύεται κάτω από τα μάτια της, με αποτέλεσμα να πρήζεται το βλέφαρο της.

Αφού μπει το αέριο στο σώμα, απορροφάται φυσικά και δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί.

1 2 Οι ειδικοί ακόμη ισχυρίζονται ότι αυξάνει το κολλαγόνο του δέρματος και δίνει στο πρόσωπο μια πιο νεανική όψη με αποτελέσματα που διαρκούν ως και 6 μήνες.

3 5 6

Είναι ένας “μη χειρουργικός” τρόπος για την βελτίωση της όψης των ρυτίδων και εναλλακτική στο μπότοξ. Για να δουλέψει αυτή η θεραπεία, χρειάζονται τουλάχιστον 4 με 6 εφαρμογές και περισσότερες για ραγάδες ή ουλές.

Έχουν δημοσιευτεί στο Instagram πολλές φωτογραφίες που δείχνουν το αποτέλεσμα πάνω σε ευχαριστημένους πελάτες.

Credit: dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο; Παίξτε αυτό το πασίγνωστο παιχνίδι…

Ερευνητές των πανεπιστημίων του Plymouth και του Queensland University of Technology απέδειξαν πως διάσημο παιχνίδι θα μπορούσε να βοηθήσει στην μείωση της επιθυμίας για...

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!

Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα...

Διαβάστε γιατί Πρέπει να κάνετε Μασάζ στα Πόδια σας Κάθε Βράδυ!

Οι ιατρικοί και ολιστικοί επαγγελματίες γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το μασάζ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία κάποιου. Η απλή εφαρμογή...
close