Δεν περιλαμβάνει ο Alpha την Καινούργιου στα σχέδια της επόμενης σεζόν

Τι διεμήνυσε ο σταθμός στην παρουσιάστρια

«Φρένο» στην Κατερίνα Καινούργιου έβαλε ο Alpha για την επόμενη σεζόν.

Μετά το πρόωρο τέλος του «Λόγω TiVis» (το οποίο έριξε αυλαία νωρίτερα από τις άλλες εκπομπές του καναλιού της Κάντζας) το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας είναι… «στον αέρα».

Και μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές του «Λόγω TiVis» να άφηνε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως από του χρόνου θα την ξαναδούμε στον Alpha (να κάνει κάτι διαφορετικό), ωστόσο το κανάλι φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια.

020616142451_1555

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο σταθμός ενοχλήθηκε από αυτή της την κίνηση και της διεμήνυσε πως προς το παρόν δεν «χωρά» στα πλάνα που έχουν για την νέα σεζόν, συνεπώς δεν έχουν κάτι (νέο) να της προτείνουν.

Μάλιστα την προέτρεψαν αν έχει δεχτεί άλλες επαγγελματικές προτάσεις να τις συζητήσει.

Ωστόσο το κανάλι της άφησε και ένα «παραθυράκι» ανοιχτό, τονίζοντας πως αν μέχρι τα τέλη Αυγούστου υπάρξουν αλλαγές και προκύψει κάτι διαφορετικό, ή βρεθεί ένα concept που της ταιριάζει, τότε θα το συζητήσουν εκ νέου.

Προς το παρόν πάντως η Κατερίνα Καινούργιου είναι «απελευθερωμένη» από τον Alpha, ενώ ακόμα και αν βρεθεί κατάλληλο concept για εκείνη, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει τον πρώτο ρόλο, αλλά δεύτερο ή τρίτο.

Της Χριστίνας Βεργιώτη

star.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το λαχανικό που κάνει τον ιδρώτα να μυρίζει άσχημα!

Είναι νόστιμο και θρεπτικό, όμως μπορεί να εντείνει την άσχημη μυρωδιά του ιδρώτα. Η κακοσμία του σώματος οφείλεται εν μέρει στα γονίδια που ελέγχουν την...

Ανδρες προσοχή: 15 σημάδια που «χτυπούν καμπανάκι» για καρκίνο!

Νιώθετε πόνο στο στομάχι και τάσεις μελαγχολίας; Εχετε απώλεια βάρους ήλίγο αίμα; Δείτε τα 15 συμπτώματα οι άντρες πρέπει να ελέγξουν ως πιθανές αιτίες...

Έτσι θα απομακρύνετε την οσμή από μούχλα στο σπίτι

Μία από τις πιο επίμονες και δύσκολες για την απομάκρυνσή τους οσμές στο σπίτι είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά της μούχλας. Πολλοί άνθρωποι την περιγράφουν...
close