Η έκρηξη των σόσιαλ μίντια πέρα απο επικοινωνία έδωσε την δυνατότητα σε πολλούς ηλίθιους και μη να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να πούν την άποψή τους.

Να πλησιάζουν πρότυπα τους αλλά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα, να τα αποθεώνουν ή να τα καταριούνται.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Είναι αλήθεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα κορίτσι απο την Πάτρα που ξαφνικά επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στο μοντέλο Τζούλια Καραγιάννη, με κατάρες και χυδαίες αναφορές τόσο στην ίδια αλλά και την οικογένειά της. Κάτι που δεν το άφησε αναπάντητο και προχωράει πλεόν στην αντεπίθεση.

Το μοντέλο όπως πληροφορήθηκα επικοινώνησε ήδη με τον Δικηγόρο της Στέλιο Σούρλα ο οποίος μιλώντας στο blog μας επιβεβαίωσε την πρόθεση της να κινηθεί νομικά εναντίον της: «Έχω εντολή απο την πελάτισσα μου να προχωρήσει σε μήνυση κατά της συγκεκριμένης κυρίας. Δεν μπορώ και δεν θέλω να πώς τίποτε παραπάνω. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Πηγή: nassosblog.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...