Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει η εφαρμογή Pokemon Go όπου οι χρήστες κυνηγούν εικονικά… ζώα και ένας 18χρονος δολοφονήθηκε μόλις εισέβαλε σε σπίτι για να «πιάσει» ένα πόκεμον!

Αυτό υποστηρίζουν οι αρχές της Γουατεμάλας, καθώς ο 18χρονος Χέρσον Λόπες ντε Λεόν μαζί με τον 17χρονο φίλο του, Ντάνιελ Μόισες Πίτσεν, εισέβαλαν σε σπίτι στην Τσικιμούλα και θεωρήθηκαν διαρρήκτες από τον ιδιοκτήτη. Τότε αυτός άνοιξε πυρ εναντίον τους και σκότωσε τον Χέρσον Λόπες ντε Λεόν, ενώ ο Ντάνιελ Μόισες Πίτσεν φέρει σοβαρά τραύματα.Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης, καθώς μάρτυρες κατήγγειλαν πως λεπτά μετά το φονικό, ένα αγροτικό αυτοκίνητο έφυγε με απίστευτη ταχύτητα από το σημείο του φόνου. Σε περίπτωση που είναι αληθινή η πληροφορία, τότε, αυτός είναι ο πρώτος θάνατος από το Pokemon Go, ενώ κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Φλόριντα, όταν δύο «παίκτες» είχαν εισβάλει σε σπίτι και είχαν θεωρηθεί διαρρήκτες!

pokemon01
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...