Πολλές φορές στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με την Angelina Jolie, για την οποία έχουν γραφτεί κείμενα επί κειμένων, περί νευρικής ανορεξίας και για την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην ζωή.

Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί έχει περάσει πολλές περιπέτειες με την υγεία της, όμως δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο σχετικά με τέτοια πάθηση.Πριν λίγες ώρες λοιπόν, έκανε τον γύρο του διαδικτύου μία ακόμη τέτοια απάτη που την ήθελε νεκρή. Ωστόσο το συγκεκριμένο hoax δεν έγινε viral μόνο επειδή περιελάμβανε κάτι σχετικό με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά και για έναν λόγο που αφορά κάθε χρήστη των social media.

epa05106034 US actress/cast member Angelina Jolie arrives for the Kung Fu Panda 3 World Premiere at the TCL Chinese Theatre IMAX in Hollywood, Los Angeles, California, USA 16 January 2016. The movie will be released in US theaters on 29 January. EPA/NINA PROMMER

Ομάδα από χάκερ, όχι μόνο δημιούργησε την συγκεκριμένη απάτη, αλλά ανέβασε και ιό στην εν λόγω ανάρτηση, με σκοπό να δεσμεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του Facebook.

Το βιντεάκι που υποτιθέμενα περιελάμβανε ο σύνδεσμός, κυκλοφόρησε ως «είδηση βόμβα» στο facebook, αναφέροντας ότι η διάσημη ηθοποιός αυτοκτόνησε.

«Η Angelina λέει αντίο στην οικογένεια και τους φαν της πριν αυτοκτονήσει» λέει ο τίτλος του υποτιθέμενου δημοσιεύματος του ΑBC News, μέσο το οποίο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την απάτη.

Αν λοιπόν εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο στην αρχική σας σελίδα, μην το πατήσετε:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...