18/2/2016, η ημέρα που πάγωσε το πανελλήνιο! Η ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη ακόμη ψάχνει να βρει την αλήθεια στο μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτό το τροχαίο. Τα ερωτηματικά είναι πολλά και το παζλ ακόμη δεν έχει λυθεί! Στο στόχαστρο είναι οι δύο κοπέλες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες ήταν μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ εκείνο το πρωινό, έχοντας «κενά» στις καταθέσεις τους και ανακρίβειες όπως αναφέρονται κατά καιρούς.Οι δύο συνεπιβάτιβες, αφού ανάρρωσαν και ξεπέρασαν τον κίνδυνο προσπαθούν να συνεχίσουν την ζωή τους χωρίς αυτό να τις κρατήσει πίσω. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη, και οι θαυμαστές και φίλοι του Παντελίδη αντιδρούν σε όλο αυτό θεωρώντας ότι δεν σέβονται την μνήμη του. Οι δυο τους ωστόσο δεν θέλουν να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα και προσπαθούν να αδιαφορήσουν σε όλους αυτούς που τις κατακρίνουν, ανεβάζοντας φωτογραφίες και κείμενα στο social media, από την καθημερινότητα τους…
pp-2Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, προσπαθεί εδώ και 6 μήνες με τις ελάχιστες δυνάμεις που της έχουν μείνει, να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει απαντήσεις σε όλα αυτα που την βασανίζουν. Η ίδια σήμερα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook έγραψε ένα κείμενο με πολλούς παραλήπτες, στο οποίο καρφώνει αυτούς ή αυτές που θέλησαν από μηδενικά να γίνουν νούμερα, δίπλα στον γιο της. Το κείμενο έγραφε χαρακτηριστικά: «Η αναίδεια είναι προνόμιο των ασήμαντων ατόμων για να φαίνονται σημαντικοί.Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι το μηδέν δεν έχει ποτε αξία χωρίς την μονάδα και χωρίς αυτή συνεχίζουν να είναι το απόλυτο μηδέν το απόλυτο τίποτα.»
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...