Ελπιδοφόρες είναι οι εξελίξεις της υγείας της Νανάς Καραγιάννη που από την περασμένη Παρασκευή νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, «Αγία Όλγα».

Ο διοικητής της κλινικής Μιχάλης Κούρτης που δίνει καθημερινά το «παρών» στα ιατρικά συμβούλια επιβεβαίωσε τις θετικές εξελίξεις μιλώντας στην εφημερίδα Espresso: «Η καρδιά της Νανάς Καραγιάννη λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν», δηλώνει ο γιατρός ενώ εξηγεί πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή και αναπνέει κανονικά αν και υποβοηθούμενη από μηχανήματα.Μεταξύ άλλων ο γιατρός της Νανάς Καραγιάννη ξεφτιλίζει και διαψεύδει τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας, οι οποίοι ότι τους έρθει στο μυαλό γράφουν, και μετά οι άλλοι μισοί το αναπαράγουν:

«Δεν είναι αλήθεια και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Δυστυχώς η κατάσταση της κυρίας Καραγιάννη είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της»…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...