Οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη αγκαλιά με τον μπαμπά τους

Μπορεί ως ζευγάρι να έχουν αρκετά χρόνια χωρισμένοι (περίπου εφτά), ωστόσο για τα παιδιά τους παραμένουν πάντα δύο καλοί φίλοι.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, οι οποίοι, μπορεί να μην είναι πια κάτω από τη ίδια στέγη, αλλά είναι πάντα μαζί σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους. Πρόσφατα είδαμε σε φωτογραφία, που κοινοποίησε ο Γιάννης Λάτσιος τον ίδιο μαζί με το γιο του Άγγελο, να απολάμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Κι έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που πραγματικά είναι σχεδόν ίδιοι.

Κι ενώ οι διακοπές τελειώνουν και είμαστε λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ήρθε η ώρα και οι μεγάλες κόρες της Ελένης Μενεγάκη να απολαύσουν λίγες διακοπές με τον μπαμπά τους. Και η φωτογραφία, που κοινοποίησε ο Γιάννης Λάτσιος, είναι πραγματικά όλα τα λεφτά. Γιατί είναι όμορφο να βλέπεις σε μία λήψη πατέρα με γιο αγκαλιά, όμως να τον βλέπεις μαζί με τις κόρες του έχει μία ιδιαίτερη χάρη.

Δες τη φωτογραφία που κοινοποίησε ο Γιάννης Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε πλήθος like και σχολίων.

files

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γιατροί Προειδοποιούν: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε Αλουμινόχαρτο στο Μαγείρεμα γιατί οι Συνέπειες θα είναι Καταστροφικές!

Άνθρωποι όλου του κόσμου χρησιμοποιούν πάρα πολλά υλικά για να ετοιμάσουν το γεύμα τους. Από ακριβά μαχαίρια και σκεύη, μέχρι αλουμινόχαρτο και δεν υπάρχει...

Πρόσeξε την Εικόνα! Τι είδες Πρώτο; Δες ΤΙ σημαίνει για τον Χαρακτήρα σου

Ποιον είδατε πρώτα στην Εικόνα; Η Απάντησή σας Αποκαλύπτει πολλά για την Προσωπικότητά σας! Οι οπτικές οφθαλμαπάτες μπορούν να γίνουν πολύ διασκεδαστικές. Όχι μόνο αποκαλύπτουν...

Μπορείς να διαβάσεις τα χρώματα γρήγορα ; Δείτε την φωτογραφία και δοκιμάστε το!

Μετά τα Μαθηματικά και ψυχολογικά Τεστ δημιουργήσαμε ένα ακόμη το οποίο ίσως σας μπερδέψει λίγο. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε όσο...
close