in

Ο Γιατρός Υποπτεύεται ότι Η Έφηβη Κρύβει Εγκυμοσύνη όταν Βλέπει την Κοιλιά της, Μέχρι που Βλέπει την Αξονική της

Όταν η Olivia Key επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον γιατρό της, έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά, που πονούσε, της είπαν ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης.

Μη μπορώντας να διαχειριστεί το πόνο άλλο, η Olivia, πλέον 18 ετών, αναγκάστηκε να σπεύσει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μπόρεσαν να καταλάβουν τι πήγαινε στραβά με το «μωρό».

26240665721_f5ee21db5b_o

Όπως αποδείχθηκε, η Olivia δεν ήταν έγκυος, αλλά είχε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκη, που ήταν περικυκλωμένη από μια τεράστια κύστη.

Ενώ ο ίδιος ο όγκος δεν ήταν μεγάλος, οι διαστάσεις της κύστης ήταν απίστευτες.

Όταν οι γιατροί είδαν την αξονική της, ανακάλυψαν ότι η κύστη της Olivia είχε φτάσει το μέγεθος ενός καρπουζιού.

26034047660_df1fd717db_o

“Ή κύστη ήταν τόσο μεγάλη που πίστευα ότι θα σκάσει σαν μπαλόνι οποιαδήποτε στιγμή – και φοβόμουν ότι ο καρκίνος θα έκανε μετάσταση σε όλο μου το σώμα, ” θυμάται η έφηβη.

Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της κύστης, μήκους 30 εκατοστών, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Olivia ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί.

“Ευτυχώς, οι χειρουργοί αφαίρεσαν επιτυχώς και τα δύο και ο καρκίνος δεν επεκτάθηκε άλλο, ” δήλωσε η Olivia. “Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο σε τόσο νεαρή ηλικία, και πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε σένα.”

Μερικές εβδομάδες μετά την εγχείρηση, η Olivia επέστρεψε στις παλιές της δραστηριότητες, κάνοντας αθλητισμό και κάνοντας βόλτες με τους φίλους της.

Ο Δρ. Richard Hutson, ο γυναικολόγος – ογκολόγος που ήταν επικεφαλής της επείγουσας εγχείρησης της Olivia, είχε και άλλα απίστευτα νέα για την νεαρή κοπέλα.

Αν και οι γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο και την τεράστια κύστη από την ωοθήκη της, η γονιμότητα της Olivia δεν επηρεάστηκε καθόλου από την εγχείρηση. Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιατρική περίπτωση με τους φίλους σας!

Credit: healthypage.com

Κολλάει την ταινία στο νύχι της και τη βάφει με Μανό. Το αποτέλεσμα; Πολύ Χριστουγεννιάτικο!

Η υπεροχή της απλότητας …Τούρτα ταψιού με μπισκότα !