in

Ο πιο Εύκολος και Θαυματουργός Τρόπος για να Εξαφανίσετε το Λίπος κάτω από τα Μπράτσα.

Αν θέλετε να φαίνεστε καλά και να διατηρείτε σε καλή κατάσταση το σώμα σας, θα πρέπει να ασκηθείτε. Ακόμα και αν είστε από τους λίγους τυχερούς που ευλογήθηκαν με καλά γονίδια και φυσικά υγιές σώμα, αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή να γυμναστείτε. Η γήρανση, η βαρύτητα, η διατροφή και άλλοι παράγοντες, επηρεάζουν την υγεία του σώματός μας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν αρχίζουν να πλησιάζουν τα 30 τους είναι όταν αρχίζουν να παρατηρούν διαφορές στο σώμα τους.

Ο ρυθμός τους μεταβολισμού πέφτει, όλο και λιγότερες θερμίδες καίγονται, οδηγώντας σε συσσώρευση λίπους. Η μυϊκή μάζα μειώνεται επίσης, τόσο φυσικά, όσο και από την έλλειψη άσκησης ή δραστηριότητας, καθώς έχουμε την τάση να γυμναζόμαστε λιγότερο και να κουραζόμαστε περισσότερο. Πώς και πού το σώμα μας αποθηκεύει το λίπος αλλάζει επίσης. Όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουν ότι σταδιακά τα μπράτσα τους γίνονται πιο παχιά και πλαδαρά.

Τα πιο παχιά χέρια μπορούν να κάνουν μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται πολύ μειονεκτικά για την εμφάνισή τους. Τα χέρια μας είναι από τα πιο ορατές περιοχές στο σώμα μας και όποτε φοράμε ένα κοντομάνικο ή αμάνικο μπλουζάκι τα εκθέτουμε δημόσια. Το λίπος στα μπράτσα είναι μια από τις πιο επίμονες μορφές του σωματικού λίπους, και μπορεί να γίνει δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό.

23647257110_92140a55d2_o

Το βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει πώς να γυμνάσουμε αποτελεσματικά τα μπράτσα και να επαναφέρουμε στο προηγούμενο το σχήμα τους , ενώ θα μειώσουμε και τα παχάκια. Οι ασκήσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να χάσετε το λίπος στον βραχίονα, και αν τις ακολουθείτε τακτικά θα δείτε εγγυημένα αποτελέσματα. Αν ξοδεύετε λιγότερο από 13 λεπτά την ημέρα για την υγεία σας, και το καταστήσετε στόχο και το εντάξετε στη ρουτίνα σας, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας σε τέσσερις μήνες από τώρα, όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει και πάλι.

Επιπρόσθετα, στις ασκήσεις χεριών, μερικές άλλες συμβουλές θα σας ωφελήσουν. Μια ισορροπημένη υγιής διατροφή και τακτική κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας για ένα τέλειο και υγιές σώμα. Μικρές αλλαγές μπορούν επίσης να κάνουν τη διαφορά μακροπρόθεσμα. Προσθέστε περισσότερη σωματική δραστηριότητα στη μέρα σας: Παρκάρετε πιο μακριά από τα καταστήματα από ό,τι συνήθως, πάτε με τις σκάλες αντί με το ασανσέρ, κάντε ακόμα και σχοινάκι ή κάμψεις κατά τη διάρκεια διαφημίσεων.

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με νέο στόχο και αποκτήστε τα χέρια που πάντα ονειρευόσασταν ή είχατε προηγουμένως! Παρακολουθήστε το βίντεο για τις χρήσιμες ασκήσεις για χέρια όμορφα και γυμνασμένα και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Credit: sun-gazing.com

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ και ειδικού του ΧΑΡΒΑΝΤ: “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να πίνετε γάλα με χαμηλά λιπαρά!”

ΜAΓIΚO-Eτσι θα καθαρiσετε τoυς πνεύμoνές σας σε τρεις μέρες!