Αστυνομική αναφορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, η οποία φέρεται να αποδεικνύει πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε υποχρέωσε μία 16χρονη να συμμετάσχει σε “ερωτικό τρίγωνο” μαζί με το σωματοφύλακά του.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το 1986 στο Λας Βέγκας, όταν ο Σταλόνε γύριζε ταινία εκεί.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, ο 40χρονος τότε Σταλόνε την υποχρέωσε να κάνει $εχ μαζί του και στη συνέχεια να κάνει στοματικό $εχ στον ίδιο και στον σωματοφύλακά του, Μάικ ντε Λούκα.

Η φερόμενη ως παθούσα διατείνεται πως ο διάσημος ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της πριν την υποχρεώσει να κάνει $εχ μαζί του και με τον σωματοφύλακά του λέγοντας πως την απείλησε ότι θα «της σπάσει το κεφάλι».

Εξηγεί δε πως δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή φοβόταν, αλλά και λόγω της ντροπής και του εξευτελισμού που ένοιωθε από τη $εχουαλική κακοποίησή της.

Σημειώνεται πως η βρετανική εφημερίδα προσπάθησε και κατάφερε να επικοινωνήσει με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς.

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε απάντηση από εκπροσώπους του Σταλόνε.
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...