Πέντε παράδοξα αφροδισιακά…

Οι επιστήμονες ορίζουν ως αφροδισιακό οτιδήποτε προκαλεί ή ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Δείτε ποια είναι τα πιο παράξενα αφροδισιακά με σίγουρα αποτελέσματα!

Ψυχανάλυση
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η κακή ερωτική υγεία μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακής ψυχικής υγείας. Η κατάθλιψη, η χρόνια κόπωση και οι διαταραχές καταστρέφουν ανεπανόρθωτα τη λίμπιντο ανδρών και γυναικών.

Γυμναστική
Ερευνητές από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins δηλώνουν πως στυτική δυσλειτουργία και η ερωτική διάθεση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κακή φυσική κατάσταση. Πέρα από την καλύτερη αντοχή και κυκλοφορία του αίματος, οι ειδικοί πιστεύουν ότι η γυμναστική τονώνει επίσης την αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα την αυξημένη ερωτική διάθεση.

Αλκοόλ
Η επίδραση του αλκοόλ στην ερωτική διάθεση έχει κυρίως ψυχολογική διάσταση. Σε μικρές ποσότητες, το αλκοόλ ρίχνει τις άμυνες και χαλαρώνει το άτομο, με αποτέλεσμα την ελεύθερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης.

Γιόγκα
Η γιόγκα ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Αυτή η μορφή σωματική και πνευματικής άσκησης ενισχύει την ένταση του οργασμού, καθώς βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Οικειότητα
Οι ψυχολόγοι τονίζουν πως η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα συναισθήματα των δύο συντρόφων. Οι πιο πετυχημένες  σχέσεις βασίζονται στην οικειότητα και την άνεση και όχι μόνο στην έλξη και το πάθος.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο είναι το βότανο που ενισχύει τη μνήμη μέχρι και 75%!

Η χρήση του έχει συνδεθεί με την ενίσχυση της μνήμης από την αρχαιότητα – Πολλά τα οφέλη του στην υγεία Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονούνται...

5 τροφές για καλύτερη πέψη

Η πέψη είναι μια λειτουργία-κλειδί για τον ανθρώπινο μεταβολισμό. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην μεταφορά των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουμε από την τροφή σε...

Μεγάλη προσοχή: Μην ξεπλένεστε από το αλάτι της θάλασσας κατευθείαν μετά το μπάνιο! Δείτε τον πολύ σοβαρό λόγο

Πηγαίνετε στη θάλασσα για να δροσιστείτε. Συχνά μπαίνετε μέσα και βγαίνετε σε πέντε λεπτά, κατευθύνεστε προς τα ντους για να «ξεπλύνετε» το αλάτι… Μπορεί το αλάτι...
close