Πέντε Στιγμιότυπα με Αγγέλους που «Πιάστηκαν» να Πετούν

Στις περισσότερες θρησκείες και μυθολογίες του κόσμου υπάρχουν πλάσματα που προστατεύουν τους ανθρώπους από το κακό. Αυτά τα πλάσματα ονομάζονται άγγελοι κι εμείς βρήκαμε πέντε στιγμιότυπα, στα οποία θα δείτε αγγέλους να πετούν.

Το πρώτο στιγμιότυπο που θα δείτε είναι ένα βίντιο που τραβήχτηκε στην Μποαβίστα της Βραζιλίας, όπου ο φακός συνέλαβε ένα πολύ περίεργο ιπτάμενο πλάσμα. Όταν ζούμαραν στον συγκεκριμένο στιγμιότυπο παρατήρησαν ότι αυτό το ιπτάμενο πλάσμα δεν μπορούσε να είναι κάποιο πουλί, αλλά έμοιαζε με κάτι διαφορετικό. Έμοιαζε με άγγελο.

Το δεύτερο βίντεο τραβήχτηκε σε ένα τζαμί στο Αζερμπαϊτζάν όπου θα δείτε μία μορφή να κάθετε, η οποία δεν μοιάζει καθόλου με ανθρώπινη. Όσοι είδαν αυτό το βίντεο είπαν πως το πλάσμα που τραβήχτηκε δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από άγγελος. Το τρίτο βίντεο τραβήχτηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στην Ινδονησία, όπου φαίνεται μια φωτεινή φιγούρα, η οποία μοιάζει κατά τα λεγόμενα με άγγελο.

Το τέταρτο βίντεο μας δείχνει έναν άνθρωπο που περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατό του, να σώζεται από ένα βάναυσο ατύχημα. Αυτοί που είδαν ξανά και ξανά το βίντεο μιλούν για παρέμβαση ενός αγγέλου. Στο πέμπτο και τελευταίο βίντεο θα δείτε έναν άνθρωπο και τηλεμεταφέρεται και να σώζεται από βέβαιο θάνατο, ενώ το πλάσμα που φαίνεται να τον τηλεμεταφέρει εξαφανίζεται σε κλάματα του δευτερολέπτου. Μίλησαν για αγγελική παρέμβαση.

Οι σκεπτικιστές, όπως είναι φυσικό, τα απορρίπτουν όλα αυτά και απλά τα θεωρούν παρειδωλίες ή φυσικά φαινόμενα, αντανακλάσεις της κάμερας, ή ακόμα ότι πρόκειται για πειραγμένα βιντεάκια. Βάλε το email σου στην φόρμα εγγραφής για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα ξαναβγάλετε μαλλιά μέσα σε 10 μέρες (θα χρειαστείτε μόνο 3 υλικά)!

Τρία συστατικά χρειάζονται μόνο για να ξαναβγάλεις μαλλιά μέσα σε 10 μέρες. Αν έχεις έντονη τριχόπτωση δες τι μπορείς να κάνεις για να σταματήσεις...

7 πράγματα που ο γυναικολόγος σας εύχεται να ξέρατε

1. Ο έρπης είναι πολύ πιο συχνός από ότι νομίζατε: περίπου 30-40% των ατόμων που εξετάζονται για έρπη βγαίνουν θετικά ακόμη και αν δεν...

Παίρνει αλουμινόχαρτο και τυλίγει τα πόδια της για μία ώρα! Ο λόγος; Θαυματουργός!

Το αλουμινόχαρτο είναι από αυτά τα αντικείμενα που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για να καλύπτουν το φαγητό που έχει περισσέψει...
close