in

Πέντε tips για καλύτερες φωτογραφίες με smartphone

Παρά την ευκολία που προσφέρουν τα smartphones για να βγάζουν μια καλή φωτογραφία, χρειάζεται σίγουρα και η δική σας καλή μέθοδος για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πλησιάστε
Τα smartphones δεν διαθέτουν φακούς που μπορούν εύκολα να εστιάσουν, άρα αυτό περνά στο δικό σας χέρι. Πλησιάστε στο αντικείμενο που θέλετε να φωτογραφίσετε, γιατί πολλές φορές ο φακός στα κινητά είναι ευρυγώνιος και κάνει τα αντικείμενα να φαίνονται μικρότερα από ότι είναι.

Μάθετε την κάμερά σας
Μπορεί να έχει πολλές δυνατότητες, αλλά τσεκάρετε μόνος τις ρυθμίσεις που σας ενδιαφέρουν περισσότερο – όπως η ισορροπία του λευκού και ο τρόπος φωτομέτρησης στο κάδρο.

Εστιάστε
Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα touch focus που δίνουν αρκετά smartphones.

Συνθέστε
Δεν είναι κάτι δύσκολο. Το απλούστερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τον κανόνα των τρίτων – δηλαδή το αντικείμενο να είναι είτε στο κέντρο, είτε λίγο πιο δεξιά ή αριστερά, όχι στη γωνία ή τέρμα πάνω ή τέρμα κάτω– αν δυσκολεύεστε ακολουθήστε τους οδηγούς γραμμών για το καδράρισμα.

Χρησιμοποιήστε έξυπνα φλας 
Όχι συνέχεια, όχι στις πρωινές φωτογραφίες απαραίτητα, αλλά ούτε και το απόγευμα. Καλύτερα να φωτίσετε τη φωτογραφία έπειτα, μέσω επεξεργασίας.

Πηγή

Λαχταριστές κρέπες γεμισμένες με πραλίνα που θα ξετρελάνουν τα μικρά αλλά και τα… μεγάλα παιδιά.

Φυσικές συνταγές για την αντιμετώπιση πανάδων,κηλίδων,φακίδων!