Πίνοντας Αυτό το Εκπληκτικό Αφέψημα, θα Λιώσει το Λίπος της Κοιλιάς Σας Σχεδόν Αμέσως

Ένα αφέψημα που έχει πάρει το όνομά του από την διατροφολόγο που το δημιούργησε, την Cynthia Sass, είναι ευρέως γνωστό για τις ωφέλειες που προσφέρει στο πεπτικό σύστημα. Είναι ένα φυσικό γιατροσόφι για τον έλεγχο των περιττών αερίων και του φουσκώματος, ενώ βοηθάει σημαντικά στην απώλεια βάρους.

24289803963_2c277fc91b_o

Θα χρειαστείτε:

  • 8 ποτήρια νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη ρίζα τζίντζερ
  • 1 μεσαίου μεγέθους αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
  • 1 μεσαίο λεμόνι κομμένο σε φέτες
  • 12 φρέσκα φυλλαράκια μέντα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη μέντα

Προετοιμασία:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και αφήστε το όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Καθημερινή κατανάλωση

Προσπαθήστε να καταναλώνετε 4-5 ποτήρια ημερησίως. Για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα, πιείτε ένα ποτήρι το πρωί με άδειο στομάχι. Έτσι θα λαμβάνετε πολύτιμα συστατικά πριν το πρωινό. Μετά από μερικές ώρες θα νιώθετε ελαφροί, σαν πούπουλο! Η τακτική κατανάλωση σε συνδυασμό με ήπια δραστηριότητα, βοηθάει στο κάψιμο του λίπους και στην απόκτηση επίπεδης κοιλιάς.

Προσοχή: Το αφέψημα ΔΕΝ συστήνεται σε έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες, και σε άτομα με στομαχικές διαταραχές ή που αντιμετωπίζουν αλλεργίες σε κάποιο από τα παραπάνω συστατικά.

Θα το δοκιμάσετε; Αν ναι αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας!

Credit: whydontyoutrythis.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι ΔΕΝ έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι;

Η σύγχρονη επιστήμη έχει μελετήσει τον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων από αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να βρει τι έκανε τους αρχαίους...

Σταυρώστε τα Χέρια σας και Πιέστε του Λοβούς από τα αυτιά σας. Ο Λόγος; Θαυματουργός!

Όταν γεννιέται ένα παιδί έχει 100 δισεκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα. Τη τέταρτη εβδομάδα μετά τη σύλληψη, το έμβρυο παράγει 500.000 νευρώνες κάθε λεπτό, σύμφωνα με...

Έριξε βαφή αυγού μέσα σε ένα κυπελάκι με ρύζι. Τι έγινε όταν έβαλε το αυγό μέσα; Κάτι εκπληκτικό!

Κάθε Πάσχα, το βάψιμο των αβγών αποτελεί παράδοση. Ο πιο γνωστός τρόπος είναι με τη χρήση βαφής, που συνήθως περιέχει το χρώμα και διακοσμητικά...
close