Παθαίνετε Κρίσεις Πανικού; Δείτε ΠΩΣ να τις Αντιμετωπίσετε φυσικά με ΑΥΤΗΝ την Πανεύκολη Τεχνική!

Το άγχος είναι ένα τρομερό συναίσθημα, ένα συναίσθημα που όλοι έχουμε ζήσει κάποια στιγμή στην ζωή μας. Οι κρίσεις πανικού είναι τρομακτικές και παρ’όλο που είναι συνήθως μικρές σε διάρκεια, για το άτομο που τις βιώνει μοιάζουν λες και κρατάνε μια αιωνιότητα. Συχνά το άτομο έχει ταχυκαρδία, του κόβεται η αναπνοή, ιδρώνει…
Μερικές φορές, μπορεί να συμβεί από το πουθενά, ενώ άλλες φορές το νιώθεις να βγαίνει προς τα έξω. Υπάρχουν φαρμακευτικές αγωγές για το άγχος, αλλά οι φυσικές θεραπείες συχνά προτιμώνται και είναι γενικά καλύτερες.

1

Μια θεραπεία για να ανακουφίσετε μια κρίση πανικού συνδέεται με την αλλαγή της αναπνοής. Στην γιόγκα αυτό ονομάζεται pranayama.

Στο βίντεο, η καθηγήτρια Gillian B κάθεται σε μια παραλία στην Τζαμάικα καθώς μας περιγράφει την εμπειρία της με το άγχος και λέει ότι πιστεύει πώς αυτός ο ξεχωριστός τρόπος αναπνοής είναι πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κρίση.

2

Αυτό που κάνει στην συνέχεια είναι εντυπωσιακό. Η λύση της όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε. Επίσης, βοηθά στην μείωση της έντασης, στην χαλάρωση του μυαλού και στην απελευθέρωση συσσωρευμένης κούρασης.

Είναι μια υπέροχη άσκηση, ακόμα και αν δεν υποφέρετε από κρίσεις, γιατί βοηθά να καθαρίσετε τις μπλοκαρισμένες διόδους ενέργειας στο σώμα. Παίρνει μόλις μερικά λεπτά και σε αντάλλαγμα είστε χαλαροί και έτοιμοι να αδράξετε την μέρα.

Δείτε την:

Εσείς γνωρίζετε κάποιον άλλο φυσικό τρόπο να αντιμετωπίσουμε μία κρίση πανικού;

Credit: healtheternally.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜEΓAΛH ΠΡOΣOΧH:AΥΤA εiναι τα τέσσερα σημεiα τoυ σώματoς πoυ δεν πρέπει να αγγiζετε με τα χέρια!

Τα μικρoβια καραδoκoύν! Aκoμα και αφoτoυ πλυθoύν, τα χέρια και τα δάχτυλα γεμiζoυν και πάλι γρήγoρα με διάφoρα βακτήρια απo τις επιφάνειες με τις oπoiες...

Χυμός σέλινου, για τον διαβήτη, το ουρικό οξύ, τους νεφρούς, ρευματισμούς, της νόσου Αλτσχάιμερ, τον καρκίνο και την παχυσαρκία.

Το σέλινο, ή αλλιώς Apium graveolens, αποτελεί ένα λαχανικό που καλλιεργείται στην Ευρώπη και ιδιαιτέρως στη Μεσόγειο ήδη από το 1000 π.Χ. Αρωματικό φυτό...

«Η Γαλοπούλα ήταν Έγκυος». Η Φάρσα που Σαρώνει στο Διαδίκτυο!

Την Ημέρα των Ευχαριστιών όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους, προετοιμάζοντας και τρώγοντας τα αγαπημένα τους φαγητά. Μια αστεία φάρσα όμως από...
close