Παντρεμένος υδραυλικός αντί να φτιάξει τον λέβητα έκανε $εχ με την εpωμένη του σε σπίτι πελάτη

Ο πελάτης φώναξε τον υδραυλικό Μάικ Ουίλσον να φτιάξει κάτι σωλήνες που είχαν διαρροή στο μπάνιο του και μετά να του κάνει κάτι μερεμέτια. Του είπε επίσης να ρίξει και μια ματιά στον λέβητα γιατί μπούκωνε τον τελευταίο καιρό.

Ο πελάτης είχε τοποθετήσει στο σπίτι του κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν τα πάντα σε όλα τα δωμάτια.

Έδωσε τα κλειδιά στον Μάικ και έφυγε για τη δουλειά του. Μόλις απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο του πελάτη, από το κλειστό βαν του Μάικ, βγήκε μια εντυπωσιακή γυναίκα η οποία τον ακολούθησε μέσα στο σπίτι.

Ο Μάικ ήταν παντρεμένος και η γυναίκα αυτή ήταν η παράνομη εpωμένη του. Ο Μάικ δε γνώριζε ότι παντού στο σπίτι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν.

Έτσι αντί να πιάσει δουλειά στο μπάνιο, «έπιασε δουλειά» στον καναπέ του σαλονιού και κατόπιν συνέχισε να κάνει $εχ με την εpωμένη του και στο υπόλοιπο σπίτι. Όλα όμως τα κατέγραφαν οι κάμερες.

Όταν ο πελάτης επέστρεψε και ο Ουίλσον του είπε ότι του χρωστάει 650 ευρώ. Ο πελάτης τα έδωσε ο υδραυλικός έφυγε και τότε ξεκίνησαν όλα.

Ο πελάτης τσέκαρε τα βίντεο με τις κάμερες και είδε ότι ο ατακτούλης υδραυλικός είχε κάνει $εχ σε κάθε γωνιά του σπιτιού του.

Αμέσως πήρε την αστυνομία αλλά οι αστυνομικοί που πήγαν σπίτι του είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση κάποιου νόμου αφού ο ίδιος έδωσε τα κλειδιά (θα μπορούσε να ισχυριστεί η πλευρά του υδραυλικού).

Τότε ένας αστυνομικός πρόσeξε στο βίντεο που κατέγραφε την κουζίνα ότι ο Ουίλσον ανοίξε το ψυγείο και πήρε μια μπύρα.

Ο πελάτης έκανε μήνυση στον υδραυλικό για κλοπή μπύρας. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μάσκα με χυμό αγγουριού για σύσφιξη!

Χρησιμοποιήστε το χυμό από ένα αγγούρι για να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο!   1. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κόψετε μισό αγγούρι...

Δείτε τι συμβαίνει στο Σώμα μας όταν σταματήσουμε να τρώμε Κρέας!

Μπορεί να μην συνειδητοποιούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα μας όταν τρώμε κρέας και πολύ πιθανόν να μην θέλουμε κιόλας. Όπως και να’χει όμως μία...

11 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα για την ευαίσθητη περιοχή της

1. Κάντε τον ντετέκτιβ με μεγενθυντικό φακό, μάθετε απ” έξω κάθε σπιθαμή της περιοχής, και έτσι θα ξέρετε πότε κάτι πάει λάθος και πρέπει...
close