Παντρεμένος υδραυλικός αντί να φτιάξει τον λέβητα έκανε $εχ με την εpωμένη του σε σπίτι πελάτη

Ο πελάτης φώναξε τον υδραυλικό Μάικ Ουίλσον να φτιάξει κάτι σωλήνες που είχαν διαρροή στο μπάνιο του και μετά να του κάνει κάτι μερεμέτια. Του είπε επίσης να ρίξει και μια ματιά στον λέβητα γιατί μπούκωνε τον τελευταίο καιρό.

Ο πελάτης είχε τοποθετήσει στο σπίτι του κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν τα πάντα σε όλα τα δωμάτια.

Έδωσε τα κλειδιά στον Μάικ και έφυγε για τη δουλειά του. Μόλις απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο του πελάτη, από το κλειστό βαν του Μάικ, βγήκε μια εντυπωσιακή γυναίκα η οποία τον ακολούθησε μέσα στο σπίτι.

Ο Μάικ ήταν παντρεμένος και η γυναίκα αυτή ήταν η παράνομη εpωμένη του. Ο Μάικ δε γνώριζε ότι παντού στο σπίτι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν.

Έτσι αντί να πιάσει δουλειά στο μπάνιο, «έπιασε δουλειά» στον καναπέ του σαλονιού και κατόπιν συνέχισε να κάνει $εχ με την εpωμένη του και στο υπόλοιπο σπίτι. Όλα όμως τα κατέγραφαν οι κάμερες.

Όταν ο πελάτης επέστρεψε και ο Ουίλσον του είπε ότι του χρωστάει 650 ευρώ. Ο πελάτης τα έδωσε ο υδραυλικός έφυγε και τότε ξεκίνησαν όλα.

Ο πελάτης τσέκαρε τα βίντεο με τις κάμερες και είδε ότι ο ατακτούλης υδραυλικός είχε κάνει $εχ σε κάθε γωνιά του σπιτιού του.

Αμέσως πήρε την αστυνομία αλλά οι αστυνομικοί που πήγαν σπίτι του είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση κάποιου νόμου αφού ο ίδιος έδωσε τα κλειδιά (θα μπορούσε να ισχυριστεί η πλευρά του υδραυλικού).

Τότε ένας αστυνομικός πρόσeξε στο βίντεο που κατέγραφε την κουζίνα ότι ο Ουίλσον ανοίξε το ψυγείο και πήρε μια μπύρα.

Ο πελάτης έκανε μήνυση στον υδραυλικό για κλοπή μπύρας. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πειράζετε το Δέρμα Γύρω από τα Νύχια σας; Σταματήσετε Αμέσως και ο Λόγος είναι Αυτός…

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει να νύχια ή τις παρανυχίδες του. Κάποιοι έχουν αγχώδη τύπο προσωπικότητας και δαγκώνουν νευρικά...

Πατάτες φούρνου τραγανές σαν τηγανιτές με ένα απλό κολπάκι!

Ένα μικρό μυστικό μαγειρικής θα σε… γλυτώσει από τα περιττά λίπη!… Σαφώς η γεύση της τηγανιτής πατάτας είναι μοναδική και αναντικατάστατη! Οι πατάτες στο φούρνο όμως,...

Πώς θα κάνετε άμεσα αποτοξίνωση στο λεμφικό σας σύστημα

Γνωρίζετε τι είναι και τι κάνει το λεμφικό σας σύστημα; Αν όχι, μην απογοητεύεστε, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει καν ότι υπάρχει...
close