Ολόκληρη η ζωή της Jeanette και του Alexander Toczko είναι μια ιστορία αγάπης. Σύμφωνα με τον γιο τους Richard, ήταν «ζευγάρι» από την ηλικία των 8 χρονών!

Παντρεύτηκαν το 1940 και μετακόμισαν στο San Diego στις αρχές του ’70. Ο Alexander – βετεράνος του Β” Π.Π. – πρόσφατα έσπασε το γοφό του και η υγεία του πήρε την «κάτω βόλτα» με την οικογένειά του να ξέρει πως δε του έχει απομείνει πολύς χρόνος… Η τελευταία του επιθυμία – πικρόγλυκη θα λέγαμε – ήταν να βρίσκεται στο κρεβάτι του, στα χέρια της αγαπημένης του γυναίκας…Η Jeanette βρισκόταν ήδη στο διπλανό κρεβάτι και συνεχώς ρωτούσε «Τι μέρα είναι σήμερα;«. Ο γιος τους απαντούσε πως ήταν Ιούνιος και η ίδια συνέχιζε «Είναι 29 Ιουνίου! 29 Ιουνίου είναι η 75 επέτειός μας!«… Ήταν πάντα το όνειρό της να γιορτάσουν την 75η επέτειο του γάμου τους.

Τους έφεραν μπαλόνια και λουλούδια και ύστερα από μία μικρή γιορτή, άφησαν το ζευγάρι μόνο του. Οι γιατροί αργότερα έμειναν άναυδοι όταν ανακάλυψαν πως μόλις έφυγαν όλοι, ο Alexander ξεψύχησε στην αγκαλιά της γυναίκας του. Τον αγκάλιασε και του είπε «Είδες… Αυτό δεν ήθελες; Πέθανες στην αγκαλιά μου και σε λατρεύω. Σε αγαπάω οπότε να με περιμένεις, δε θα αργήσω.»

24 ώρες αργότερα και η Jeanette είχε πεθάνει…

Credits: Tip Hero
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...