in

Παπαγάλος προσπαθεί να Φλερτάρει μία Θυληκιά. ΑΥΤΟ που της Ψιθύρισε στο Αυτί, θα σας κάνει να Λιώσετε! [Βίντεο]

Οι παπαγάλοι είναι από τα πιο όμορφα και πιο πολύχρωμα πουλιά του κόσμου και κάποια είδη είναι μάλιστα από τα πιο έξυπνα. Είναι πολύ ομιλητικοί και μπορούν να μάθουν διάφορες λέξεις και ήχους μιμούμενοι ό,τι ακούν γύρω τους είτε είναι άνθρωποι που μιλάνε, είτε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο ή ήχους άλλων ζώων.

Οι παπαγάλοι αντιγράφουν ό,τι ακούνε πολλές φορές. Πέρα από την όμορφη εμφάνιση τους, τις έξυπνες ικανότητες τους και την γοητευτική συμπεριφορά τους, υπάρχει και μια άλλη πλευρά των παπαγάλων που συχνά παραβλέπουμε. Συνήθως έχουν έντονη προσωπικότητα και είναι αξιαγάπητοι.

Το γλυκό ζευγάρι παπαγάλων στο βίντεο το αποδεικνύει τέλεια. Η λαχανί παπαγαλίνα με την μαύρη γραμμή γύρω από τον λαιμό ονομάζεται JoJo.

Ανήκει στο είδος του ινδικού παπαγάλου Ringneck. Κάνει αγκαλιές με τον καλύτερο της φίλο και σύντροφο, Buddy τον Κουάκερο. Τα φτερά του Buddy έχουν σχεδόν το ίδιο λαχανί χρώμα με της JoJo, αλλά είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμα και στο στήθος του έχει λευκά πούπουλα. Στην JoJo αρέσει ξεκάθαρα ο Buddy και το δείχνει με πολλούς τρόπους.

Φαίνεται να θέλει να βρίσκεται όσο πιο κοντά του γίνεται και του συμπεριφέρεται πολύ καλά, δείχνοντας πολλή τρυφερότητα και αγάπη. Του δίνει πολλά φιλιά και του ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube από τον χρήστη birdsiviewnc, η JoJo ακούγεται να λέει, “Whatcha doin’? Oh! Pretty! Gimme kiss?” (“Τι κάνεις; Ω! Όμορφο! Θα μου δώσεις ένα φιλί;”). Μετά ακουμπάει το ράμφος της απαλά στον λαιμό του συντρόφου της και κάνει έναν ήχο λες και τον φιλάει.

Ο Buddy κουνιέται και τρέμει, κάτι που τον κάνει να φαίνεται σαν να φοβάται, αλλά στην πραγματικότητα σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είναι μια συνηθισμένη κίνηση που δείχνει ότι είναι ενθουσιασμένος ή χαρούμενος. Ο Buddy είναι κολακευμένος από την προσοχή που του δίνει η JoJo και μπορούμε να πούμε ότι του αρέσει πολύ.

Είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιες επιδείξεις αμοιβαίας αγάπης στο ζωικό βασίλειο. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παρατηρείς τους παπαγάλους, αφού είναι γεμάτοι εκπλήξεις. Μπορούμε να πούμε ότι οι δυο λαχανί παπαγάλοι ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους!

Πηγή: fanpage

Μετεωρολόγος προειδοποιεί: «Βίαιη επιδείνωση του καιρού, πανελλαδικής εμβέλειας χιονιάς…» (Photos)

Καιρός ΤΩΡΑ – Νέα ανατροπή: Δείτε πού θα ρίξει το περισσότερο χιόνι σήμερα!