in

Πες μου πώς χωρίζεις να σου πω ποια είσαι

Γιατί η ψυχολογία έχει την απάντηση και για αυτό…

Ο χωρισμός είναι μέρος της ζωής μας. Δυστυχώς έτσι είναι και όταν αρχίζεις να αποκτάς την… πικρή εμπειρία του, τότε το αντιμετωπίζεις αλλιώς. Ή μήπως όχι; Γιατί οι επιστήμονες αναφέρουν πως ο τρόπος που χωρίζεις δείχνει ποια πραγματικά είσαι!

Διάβασε και βρες που ανήκεις…

«Θέλω να μείνουμε φίλοι»

Αλλά να το εννοείς! Πιστεύεις πως υπάρχουν βασικές αρχές στη ζωή και είσαι καλός άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνεις σε τι χρησιμεύουν οι έριδες. Ανησυχείς για τους άλλους και είσαι επιφυλακτική.

«Θέλω να μείνουμε φίλοι» Vol 2

Η περίπτωση που δεν το εννοείς. Είσαι το άτομο που σε όλη του τη ζωή έχει άλλους για τα θελήματά του. Και μεταξύ μας εννοείς «Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ». Άνθρωπος είσαι και εσύ…

«Θέλω να χωρίσουμε» αλλά… με τύψεις

Αυτή η αβεβαιότητα που σε διακρίνει σε όλη σου τη ζωή. Γιατί ναι μεν χωρίζεις αλλά θα είσαι πάντα εκεί ενώ δεν μιλάτε. Είσαι το άτομο που κάνει τις δουλειές όλων, δεν κοιτάζει ποτέ την δική του πάρτι και στο τέλος μένει μόνο του!

«Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ»

Εννοείται πως φταις εσύ, γιατί εσύ τον χωρίζεις. Είτε το εννοείς, οπότε είσαι ενοχική, είτε όχι, οπότε είσαι ψεύτρα!

Ο… χαμός!

Σταματάς να απαντάς σε μηνύματα και τηλέφωνα. Κόβεις κάθε επικοινωνία. Αυτό είναι πραγματική κακία και ο άλλος υπό φυσιολογικές συνθήκες αν γνώριζε πως θα φερόσουν δεν θα ήταν μαζί σου. Ούτε εσύ θα ήσουν μαζί σου!

Πηγή

Τα άτομα με αυτό το χρώμα ματιών αντέχουν περισσότερο τον πόνο

Έτσι θα Επαναφέρετε τα Ούλα σας στην Aρχική τους Kατάσταση με Φυσικές Θεραπείες