Πεσμένο στήθος; Αυτές είναι οι λύσεις!!!

Το στήθος είναι το σήμα κατατεθέν της γυναίκας γι” αυτό και οι αλλαγές που υφίσταται επιδρούν στην ψυχολογία της.

Ειδικά μετά από μία εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό που το στήθος χαλαρώνει, μικραίνει και πέφτει, οι γυναίκες αναζητούν τρόπους να το επαναφέρουν και να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Κρέμες

Χάρη στη σύγχρονη κοσμετολογία, υπάρχουν φόρμουλες που αποπειρώνται να διεγείρουν τη λειτουργία των ινοβλαστών, ώστε να παράγουν καινούργιες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα νέα προϊόντα σύσφιξης περιέχουν δραστικές ουσίες, όπως η ρετινόλη και το συνένζυμο Q10. Η ρετινόλη αντιμετωπίζει δραστικά τα σημάδια της φθοράς της επιδερμίδας τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προκαλώντας αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Με παρόμοιο τρόπο δρα και το συνένζυμο Q10. Είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία που προστατεύει τους ινοβλάστες από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών.

Ενδυνάμωση

Οι ασκήσεις που γυμνάζουν το μείζονα θωρακικό μυ είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσετε καλή στήριξη στο μαστό. Η κλασική προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης, όπως τα πους απς, οι ραχιαίοι και οι εκτάσεις με βαράκια, θεωρείται πολύ αποτελεσματική.

Μασάζ στο ντους

Το ντους με κρύο νερό στο στήθος για λίγα λεπτά (όσο το αντέχει κανείς) προκαλεί υπεραιμία, αυξάνει τη ροή του αίματος κι έτσι τροφοδοτεί το δέρμα με τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο που μεταφέρει το αίμα.

Σωστή στάση σώματος

Σταθείτε με την πλάτη ίσια, τους ώμους ανοιγμένους και ελαφρά γερμένους προς τα πίσω και το κεφάλι να κοιτάει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

Ύπνος

Προσπαθήστε να μην κοιμάστε μπρούμυτα, γιατί έτσι πιέζετε το στήθος και αυξάνετε τις πιθανότητες χαλάρωσης και πτώσης.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

8 Περίεργα πράγματα που μπορείτε να κολλήσετε με ένα… Φιλί

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, ακόμη και ένα φιλί μπορεί να γίνει η αιτία να βάλετε την υγεία σας σε περιπέτειες, ενώ μερικές από...

“Ανήκω στην παλιά γενιά (αλλά) υπάρχει ελπίδα”.Ένα ποίημα που πρέπει να διαβάσετε δυο φορές.

Είμαι μέρος μιας χαμένης γενιάς. Πίστευα ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο και ξέρω ότι μπορεί να σοκάρει αλλά ‘η ευτυχία έρχεται από μέσα μας’ είναι...

Όλη η αλήθεια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από τον Δρ. Δ. Κρεμαστινό

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του καθηγητή καρδιολόγου Δρ. Δημήτρη Κρεμαστινού για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επισημάνσεις-διαπιστώσεις για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω...
close