Πεσμένο στήθος; Αυτές είναι οι λύσεις!!!

Το στήθος είναι το σήμα κατατεθέν της γυναίκας γι” αυτό και οι αλλαγές που υφίσταται επιδρούν στην ψυχολογία της.

Ειδικά μετά από μία εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό που το στήθος χαλαρώνει, μικραίνει και πέφτει, οι γυναίκες αναζητούν τρόπους να το επαναφέρουν και να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Κρέμες

Χάρη στη σύγχρονη κοσμετολογία, υπάρχουν φόρμουλες που αποπειρώνται να διεγείρουν τη λειτουργία των ινοβλαστών, ώστε να παράγουν καινούργιες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα νέα προϊόντα σύσφιξης περιέχουν δραστικές ουσίες, όπως η ρετινόλη και το συνένζυμο Q10. Η ρετινόλη αντιμετωπίζει δραστικά τα σημάδια της φθοράς της επιδερμίδας τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προκαλώντας αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Με παρόμοιο τρόπο δρα και το συνένζυμο Q10. Είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία που προστατεύει τους ινοβλάστες από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών.

Ενδυνάμωση

Οι ασκήσεις που γυμνάζουν το μείζονα θωρακικό μυ είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσετε καλή στήριξη στο μαστό. Η κλασική προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης, όπως τα πους απς, οι ραχιαίοι και οι εκτάσεις με βαράκια, θεωρείται πολύ αποτελεσματική.

Μασάζ στο ντους

Το ντους με κρύο νερό στο στήθος για λίγα λεπτά (όσο το αντέχει κανείς) προκαλεί υπεραιμία, αυξάνει τη ροή του αίματος κι έτσι τροφοδοτεί το δέρμα με τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο που μεταφέρει το αίμα.

Σωστή στάση σώματος

Σταθείτε με την πλάτη ίσια, τους ώμους ανοιγμένους και ελαφρά γερμένους προς τα πίσω και το κεφάλι να κοιτάει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

Ύπνος

Προσπαθήστε να μην κοιμάστε μπρούμυτα, γιατί έτσι πιέζετε το στήθος και αυξάνετε τις πιθανότητες χαλάρωσης και πτώσης.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φαίνεται να είναι ένας εύκολος γρίφος. Μπορείτε να τον λύσετε;

Πάνε 3 φίλοι σε ένα εστιατόριο και αγοράζουν το ίδιο πιάτο ο καθένας που κοστίζει 10 ευρώ. Φτάνει η στιγμή να πληρώσουν και ζητάνε το...

Θα σας τρέχουν τα σάλια… Αυτά που φτιάχνει με Nutella δεν τα έχεις ξαναδεί!

Αυτά Που Φτιάχνει Με Nutella Θα Σας Βάλει Σε Πειρασμό Να Τα Φτιάξετε! Δείτε Το Βίντεο…!!! Πηγή

Καλλιτέχνης μπορεί να φτιάξει το πρόσωπό μας πάνω σε ένα γλειφιτζούρι απλά μασώντας το!

Αυτός ο μεγάλος άνδρας στους δρόμους της Σιγκαπούρης έγινε γνωστός επειδή έχει ένα απίθανο ταλέντο που όλοι βρίσκουν ενδιαφέρον και πολύ καλό για να...
close