Πονάτε παντού; Αν ΝΑΙ κάντε αυτή τη συνταγή και θα σας περάσουν ΟΛΑ!

Η συνταγή είναι η εξής:

Αγοράστε από οποιοδήποτε κατάστημα 150 γρ. βρώσιμη ζελατίνη (150 γρ. για θεραπεία ενός μήνα).

Το βράδυ, ρίξτε 5 γρ ζελατίνη (σε δύο επίπεδα κουταλάκια του γλυκού) σε ¼ φλιτζάνι κρύο (από το ψυγείο) νερό. Ανακινείστε και αφήστε το έξω μέχρι το πρωί (εκτός ψυγείου).

Η ζελατίνη θα διογκωθεί και θα μετατραπεί σε ζελέ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό, νερό ή να το αναμείξετε με ένα γιαούρτι ή ξινόγαλα, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας. Η διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας. Επαναλάβετε ξανά σε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος για την αποκατάσταση της «λίπανσης» των αρθρώσεων.

Η φυσιολογική λειτουργία πολλών οργάνων εξαρτάται από τις υγιείς αρθρώσεις εφόσον τα πάντα στο σώμα μας συνδέονται. Γιατί είναι η ζελατίνη τόσο ευεργετική για τις αρθρώσεις; H ζελατίνη είναι ένα προϊόν ζωικής προέλευσης, που βελτιώνει την κατάσταση των εσωτερικών ινών και μικρών σκαφών. Περιλαμβάνει δύο αμινοξέα: προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάκαμψη του συνδετικού ιστού.

Η Ζελατίνη δύναται να αυξήσει την ανάπτυξη και την έκταση του συνδετικού ιστού, η οποία είναι πολύ σημαντική σε νοσούσες αρθρώσεις. Η ζελατίνη βοηθά στη βελτίωση της υγείας:

1. Ενισχύει τις αρθρώσεις και τον καρδιακό μυ
2. Βελτιώνει το μεταβολισμό
3. Αυξάνει την πνευματική ικανότητα
4. Διατηρεί το δέρμα υγιές
5. Δίνει ελαστικότητα και δύναμη σε τένοντες και συνδέσμους
6. Εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας
7. Βελτιώνει την ανάπτυξη και τη δομή των μαλλιών και των νυχιών

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσάι: Πέντε μοναδικά είδη που «καίνε» το λίπος

Σκεφτείτε πως το σώμα σας είναι μια κατσαρόλα επάνω στο μάτι της κουζίνας και το νερό μέσα σε αυτήν είναι το λίπος σας. Εάν...

Τροφές και ροφήματα που «βλάπτουν» τον οργανισμό

Καούρες, εντερικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες... Είναι μερικά από τα προβλήματα που μας προκαλούν οι τροφές. Υιοθετώντας σωστές διατροφικές συνήθειες αποφεύγουμε πολλές από τις συγκεκριμένες...

Έξυπνο κολπάκι για το πώς θα πετύχουμε γευστική, σκούρα κρούστα στην μπριζόλα, χωρίς να την κάψουμε ή να την κάνουμε σκληρή

Το να φτιάξουμε την τέλεια ψημένη μπριζόλα είναι πιο δύσκολο από ότι νομίζουμε, ωστόσο. Δείτε μερικές συμβουλές για να πετύχετε την τέλεια ψημένη μπριζόλα χωρίς...
close