in

Πριν λίγες μέρες πέθανε ο πατέρας της και οι γιατροί δε μπορούν να εξηγήσουν τον λόγο.. σήμερα ξύπνησε γεμάτη κόκκινα σημάδια!

Αυτή η γενναία κοπέλα δημοσίευσε φωτογραφίες της με το 97% του σώματός της καλυμμένο με πληγές ψωρίασης, ανακοινώνοντας πως επιτέλους νιώθει όμορφη ακριβώς όπως είναι!

Η Giorgia Lanuzza είναι μόλις 24 χρονών και μέχρι πρόσφατα κάλυπτε κάθε σπιθαμή του δέρματός της με ατελείωτα ρούχα για να κρύβει τα σημάδια της.

Η πάθησή της εμφανίστηκε όταν ήταν μόλις 11 ετών, αφότου ο πατέρας της σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή σε ηλικία 46 ετών, και μέχρι τα 13 της χρόνια όλο της το σώμα είχε καλυφθεί από την ασθένεια.

1

Νιώθω την υποχρέωση να δείξω και σε άλλους ανθρώπους που υποφέρουν ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για το σώμα μας, ασχέτως με το τι πιστεύουν οι άλλοι.

Η ψωρίασή μου μοιάζει με κοκκινίλες και όλοι με κοιτούσαν με αηδία επειδή νόμιζαν ότι θα κολλήσουν κάτι. Κυριολεκτικά σταματούσαν στο δρόμο και με κοιτούσαν επίμονα!

Το να αγχώνομαι γι” αυτό όμως απλά χειροτέρευε την κατάσταση, οπότε αποφάσισα να αλλάξω τακτική απέναντι στο πως βλέπω τον εαυτό μου.

Επιτέλους συμβιβάστηκα με αυτό και με θεωρώ όμορφη!

2 3 4

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία για την ψωρίαση και είναι μια κατάσταση που χειροτερεύει με τη ζέστη ή το στρες.

Αυτό είναι το θαυματουργό φυτό που σταματά τον καρκίνο και τον διαβήτη! Ποιο είναι και πού θα το βρεις

Ποια σημάδια στα νύχια πρέπει να σας ανησυχήσουν… (Λίστα)