in

Πόλεμος εναντίον του Φουρθιώτη: Το εξώδικο της Κορομηλά στο κανάλι και το ξέσπασμα

Ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την διακοπή της συνεργασίας της Ρούλας Κορομηλά με το κανάλι «Ε».

Επειδή δημοσιεύματα έγραφαν πολλά σενάρια γι’αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο, η παρουσιάστρια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, με ένα κείμενο θέλησε να γράψει την αλήθεια γι’αυτό το τέλος αλλά και για όλα αυτά που της έκαναν κατά την διάρκεια που ήταν εκεί… Όπως είπε και η ίδια, σχεδόν με εκβιαστικό τρόπο θέλησαν τα στελέχη του καναλιού να της επιβάλλουν τον Μένιο Φουρθιώτη συμπαρουσιαστή της στην προγραμματισμένη εκπομπή για την Σύρο. Εννοείται πως η παρουσιάστρια δεν δέχθηκε καθώς το θεώρησε προσβλητικό για το πρόσωπο της και τα τόσα χρόνια που έχει στον χώρο.

Τα πυρά είναι πολλά! Έτσι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία στο κανάλι για να εξασφαλίσει τα λεφτά που της χρωστάνε, τόσο σε εκείνη όσο και στους συνεργάτες της. Δεν μασάει! Έχει αποφασίσει να το φτάσει μέχρι το τέλος… όποιο κι αν είναι το κόστος! «Μου ήταν μάθημα όλο αυτό! Κατάλαβα πολλα..», λέει μεταξύ άλλων… Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τι γράφει το εξώδικο όπως ακριβώς το δημοσίευσε η Real…

1 2

Από την άλλη, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Μένιος Φουρθιώτης διαψεύδει όλα αυτά που είπε η Ρούλα Κορομηλά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έγινε ποτέ πρόταση συμπαρουσίασης!».

Ανέκδοτο: Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του…

Μπορεί να κάνει μπάνιο ο σκύλος στη θάλασσα; Δείτε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ισχύει για να μην σας λένε βλακείες!