Από την Άση Μπήλιου…

Let’s get the party started! Η μερική έκλειψη σελήνης, ολοκληρώνεται αύριο και είναι ορατή κι από τη χώρα μας. Διαβάστε παρακάτω…

Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεάσει περισσότερο την ομάδα των σταθερών ζωδίων Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 15 μοίρες αυτών των ζωδίων!(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Για τους Κριούς η επιρροή είναι έμμεση μέσω του φιλικού τους κύκλου. Οι φίλοι μπορεί να σας δώσουν χαρές κάποιος όμως μπορεί και να σας στενοχωρήσει.

Για τους Ταύρους μπορεί να είναι μια αλλαγή σε μια δουλειά, μια επαγγελματική πρόταση ή μια αλλαγή χώρου.

Για τους Διδύμους η έκλειψη μπορεί να αφορά ένα ταξίδι, σπουδές ή ένα επαγγελματικό θέμα που φτάνει σε ένα οριακό σημείο.

Για τους Καρκίνους η έκλειψη αφορά οικονομικά θέματα που σχετίζονται με εφορία, διατροφές, κληρονομικά, ακίνητα, οικονομικές συμφωνίες ή διακανονισμούς.

Για τους Λέοντες η έκλειψη αφορά κάποια σημαντική σχέση ή συνεργασία για την οποία πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Εννοείται προσέχετε την υγεία σας.

Για τους Παρθένους μπορεί να υπάρχουν επαγγελματικές προτάσεις, αλλαγές στη δουλειά τους ή θέματα υγείας με τα οποία θα ασχοληθούν.

Για τους Ζυγούς η έκλειψη αφορά την ερωτική τους ζωή, τα παιδιά τους αν είναι γονείς, ή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο που θα πάει καλά.

Για τους Σκορπιούς η έκλειψη αφορά μια αλλαγή στο σπίτι, την οικογένεια ή κάτι από το παρελθόν που ξαναέρχεται στο προσκήνιο.

Για τους Τοξότες θέματα φίλων, στενών συγγενών (πχ αδέλφια) θα σας απασχολήσουν. Ακόμη μπορεί να προκύψουν συμφωνίες, συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας.

Για τους Αιγόκερους η έκλειψη αφορά σε οικονομικά θέματα που παρά τις ανασφάλειες τους μπορεί να πάνε καλά.

Οι Υδροχόοι μπορεί να έχετε αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας με θετικά αποτελέσματα. Μην φοβάστε τις αλλαγές μόνο να σας βοηθήσουν μπορούν.

Οι Ιχθύες μπορεί να έχετε κάποια αποκάλυψη, να μάθετε ένα μυστικό. Θα πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας. Ακόμη μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά.

Let’s get the party started! Η μερική έκλειψη σελήνης, ολοκληρώνεται αύριο και είναι ορατή κι από τη χώρα μας. Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεάσει περισσότερο την ομάδα των σταθερών ζωδίων Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 15 μοίρες αυτών των ζωδίων! Για τους Κριούς η επιρροή είναι έμμεση μέσω του φιλικού τους κύκλου. Οι φίλοι μπορεί να σας δώσουν χαρές κάποιος όμως μπορεί και να σας στενοχωρήσει. Για τους Ταύρους μπορεί να είναι μια αλλαγή σε μια δουλειά, μια επαγγελματική πρόταση ή μια αλλαγή χώρου. Για τους Διδύμους η έκλειψη μπορεί να αφορά ένα ταξίδι, σπουδές ή ένα επαγγελματικό θέμα που φτάνει σε ένα οριακό σημείο. Για τους Καρκίνους η έκλειψη αφορά οικονομικά θέματα που σχετίζονται με εφορία, διατροφές, κληρονομικά, ακίνητα, οικονομικές συμφωνίες ή διακανονισμούς. Για τους Λέοντες η έκλειψη αφορά κάποια σημαντική σχέση ή συνεργασία για την οποία πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Εννοείται προσέχετε την υγεία σας. Για τους Παρθένους μπορεί να υπάρχουν επαγγελματικές προτάσεις, αλλαγές στη δουλειά τους ή θέματα υγείας με τα οποία θα ασχοληθούν. Για τους Ζυγούς η έκλειψη αφορά την ερωτική τους ζωή, τα παιδιά τους αν είναι γονείς, ή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο που θα πάει καλά. Για τους Σκορπιούς η έκλειψη αφορά μια αλλαγή στο σπίτι, την οικογένεια ή κάτι από το παρελθόν που ξαναέρχεται στο προσκήνιο. Για τους Τοξότες θέματα φίλων, στενών συγγενών (πχ αδέλφια) θα σας απασχολήσουν. Ακόμη μπορεί να προκύψουν συμφωνίες, συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας. Για τους Αιγόκερους η έκλειψη αφορά σε οικονομικά θέματα που παρά τις ανασφάλειες τους μπορεί να πάνε καλά. Οι Υδροχόοι μπορεί να έχετε αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας με θετικά αποτελέσματα. Μην φοβάστε τις αλλαγές μόνο να σας βοηθήσουν μπορούν. Οι Ιχθύες μπορεί να έχετε κάποια αποκάλυψη, να μάθετε ένα μυστικό. Θα πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας. Ακόμη μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά.

A post shared by Asi Biliou (@asibiliou) on

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...