Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Πώς να φτιάξετε frozen yogurt με μόλις 159 θερμίδες! - LINE LIFE

Πώς να φτιάξετε frozen yogurt με μόλις 159 θερμίδες!

Τα ροδάκινα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και μπορείτε από εδώ και πέρα να τις βρείτε στην καλύτερή τους κατάσταση και γεύση.

Και επειδή όλοι πρέπει να προσέχουμε το σωματικό μας βάρος, αλλά αναζητούμε μια δροσερή απόλαυση τις στιγμές της μεγάλης ζέστης, το παγωμένο γιαούρτι (frozen yogurt) είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Πόσο μάλλον, όταν το έχετε φτιάξει μόνοι σας, και ξέρετε ότι περιέχει ελάχιστες θερμίδες.

Δείτε την καλύτερη συνταγή για σπιτικό frozen yogurt με φράουλες με μόνο 159 θερμίδες:

Υλικά:

3,5 κούπες κομμένα και παγωμένα ροδάκινα

1/2 κούπα ζάχαρη άχνη

1/2 κούπα γιαούρτι χωρίς λιπαρά

1 κουταλιά του γλυκού από χυμό λεμονιού

Παρασκευή:

Συνδυάστε τα ροδάκινα και τη ζάχαρη στο μίξερ και ξεκινήστε τη λειτουργία. Στη συνέχεια βάλτε το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και προσθέστε τα σταδιακά στο μίξερ, ενώ εκείνο λειτουργεί (μέσω του σωλήνα τροφοδοσίας). Συνεχίστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες, ξύνοντας τις πλευρές μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια του ανακατέματος. Σερβίρετε αμέσως.

Η ζάχαρη άχνη διαλύεται άμεσα, αποτρέποντας την κοκκώδη υφή σε κρύα επιδόρπια και ποτά. Αν δεν έχετε άχνη ζάχαρη, βάλτε απλή κρυσταλλική ζάχαρη σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αλέστε τη μέχρι να γίνει πολύ λεπτή.

Θρεπτική αξία ανά σερβίρισμα: 159 θερμίδες, 0 g λίπους, 1 mg χοληστερόλης, 40 g υδατάνθρακες, 25 g πρόσθετα σάκχαρα, 3 g πρωτεΐνης, 2 g φυτικές ίνες, 24 mg νατρίου, 241 mg καλίου.

Πηγή

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.