in

Ρίχνει αυτό το απλό Υλικό μέσα στο Πλυντήριο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά Εντυπωσιακό!

Χρειάζεστε κάτι για να ενισχύσετε τη μπουγάδα σας και γενικά το καθάρισμα τους σπιτιού σας; Αυτό το ισχυρό καθαριστικό είναι φιλικό για το περιβάλλον και οικονομικό! Είναι μια ασφαλής εναλλακτική για τα τοξικά χημικά και απαραίτητο για το πλυντήριο σας.

1

Είναι δύσκολο να φανταστείτε ότι κάτι τόσο απλό μπορεί να είναι τόσο ισχυρό. Το αποσταγμένο λευκό ξίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.

2

Έχετε παρατηρήσει ότι τα καινούρια ρούχα, οι πετσέτες, ακόμα και τα παιδικά ρούχα βγαίνουν με επίχρισμα υφάσματος; Αυτό μπορεί να κάνει τα υφάσματα να έχουν σκληρή υφή. Προσθέτοντας μία κούπα λευκό ξίδι στο ξέπλυμα στο πλυντήριο, τα υφάσματα γίνονται πιο μαλακά.

3

Το λευκό ξίδι είναι τέλειο για να απολυμάνετε τα ρούχα και τις επιφάνειες του σπιτιού σας. Για να απολυμάνετε το πλυντήριο σας, βάλτε μία με δύο κούπες ξίδι αντί για χλωρίνη.

4

Βάλτε μία κούπα ξίδι στην πρόπλυση για να προστατέψετε τα χρωματιστά. Για να αποφύγετε το ξέβαμμα κάποιου ρούχου, βάλτε το για ένα βράδυ σε ένα μίγμα με νερό και ξίδι (αναλογία ένα προς ένα)

5

Για να διατηρήσετε τα λευκά σας λευκά, βάλτε μία με δύο κούπες ξίδι σε μία κανονική πλύση για λευκά. Για να λευκάνετε κάποιο ρούχο με μεγαλύτερο πρόβλημα μεμονωμένα, βάλτε το για ένα βράδυ σε μία λεκάνη με 5 κούπες νερό και 2 κούπες λευκό ξίδι.

6

Αν τα ρούχα σας μυρίζουν παρά το πλύσιμο (για παράδειγμα τα ρούχα γυμναστικής) ή αν μυρίζουν επειδή έμειναν στο πλυντήριο για πολύ, μπορείτε να προσθέσετε μία με δύο κούπες στην πρόπλυση ή στο ξέπλυμα του πλυντηρίου.

7

Αν κάποια ρούχα σας έχουν λεκέδες λόγω ιδρώτα, μπορείτε να ψεκάσετε το σημείο με λίγο ξίδι λίγα λεπτά πριν το πλύσιμο. Για παλιότερους λεκέδες ή για ρούχα που έχουν αρχίσει να ξεβάφουν, ψεκάστε το σημείο του λεκέ πριν το πλύσιμο και πιέστε με ένα λευκό πανί για να φύγει πιο εύκολα ο λεκές.

8

Μπορείτε να καθαρίσετε και το πλυντήριο σας με το λευκό ξίδι. Βάλτε 5 κούπες λευκό ξίδι σε μια άδεια πλύση μία φορά το μήνα για να απολυμάνετε το εσωτερικό, να απομακρύνετε τα άλατα και τα κατάλοιπα και να καθαρίσετε τους σωλήνες του πλυντηρίου.

Μπορείτε να καθαρίσετε και το εξωτερικό με ένα παρόμοιο μίγμα, για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του απορρυπαντικού.

9

Δείτε πόσο εύκολο είναι να καθαρίσετε το πλυντήριο σας στο παρακάτω βίντεο:

Credit: faithtap.com

Λοιμώδης μονοπυρήνωση: Ποια είναι τα συμπτώματα της «νόσου του φιλιού»

Νομίζατε πως το facebook είναι κάτι καινούργιο; Η ιδέα λειτουργίας του υπήρξε 400 χρόνια ΠΡΙΝ!