Στο video, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ακούγεται να λέει: «Ο Καρράς μου είπε όταν με το καλό σε 30-40 χρόνια φύγει από τη ζωή, μόνο εγώ θα τραγουδάω τα τραγούδια του»

Έντεκα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης, έφυγε από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 32 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους απλούς ανθρώπους που τον αγάπησαν.Χτες, ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Σταύρος Παντελίδης, ανέβασε ένα video στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά ο γιος του, ένα κομμάτι του Βασίλη Καρρά.

Στο video ακούγεται να λέει ο Παντελής Παντελίδης: «Ο Καρράς μου είπε όταν με το καλό σε 30-40 χρόνια φύγει από τη ζωή, »Μόνο εσύ θα τραγουδάς τα τραγούδια μου έχει πει!»». Ανεβάζοντας το video, ο Σταύρος Παντελίδης έγραψε: «Τα καρντάσια».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...